sâmbătă, 19 septembrie 2020

Testeaza-ti Echilibrul Hormonal si Echilibrul Energetic:

  

Testeaza-ti Echilibrul Hormonal si Echilibrul Energetic

 

            Poti sa iti dai seama prin aceste doua teste, care contin o serie de intrebari cheie, care este echilibrul tau energetic si legatura lui directa cu echilibrul hormonal real al corpului tau!

            Testul Echilibrului Energetic reflecta modul constient si inconstient prin care tu iti acumulezi, mentii si apoi iti folosesti, risipesti energia vietii. Energia vietii se manifesta in fiinta noastra pe mai multe nivele si are anumite cicluri - atat circardiene, cat si energetice, hormonale, cat si la nivelul organelor si celorlalte 12 sisteme din care este alcatuit corpul nostru fizic.

            Stiind aceste cicluri si directii de energizare si de echilibru a vietii, putem intelege mai usor, paternul nostru proriu de functionare reala, constienta si mai ales inconstienta si putem porni sa corectam mai usor si mai profund aceste dezechilibre energetice, care se reflecta in dezechilibrele hormonale, care afecteaza apoi organele si starea de sanatate generala!

            Testul Echilibrului Hormonal reflecta si el prin ceea ce corpul nostru deja manifesta si ne arata acum si aici, atat functionarea glandelor endocrine, cat si legatura profunda cu  sistemul nostru nervos, energetic si spiritual.

            Dezechilibrele energetice corespund si celor 7 chakre care sunt strans legate de cele 7 glande endocrine principale. Toate acestea se reflecta prin anumite obiceiuri, vicii, epuizari, stresuri, incordari ale fiintei atat la nivelul de intelegere mental si informational al vietii, cat si la nivelul de a trai propria viata sufleteste si emotional, de a trai intensitatile propriilor noastre energii vitale, sexuale, volitive, afective, creative, mentale si spirituale.

            Fiecare din cele doua teste va reflecta aceleasi echilibre si dezechilibre proprii fintei noastre, dar din puncte de vedere diferite, ca sa surprindem aceasta cat mai obiectiv si sa putem apoi trasa niste recomandari si un program atat dietetic natural, cat si energetic si informational, prin care fiinta sa se echilibreze cat mai repede, sa isi constientizeze tendintele dezechilibrante si sa poata actiona specific prin parghii si tehnici concrete spre un echilibru si o armonie plina de santate!

            In aceasta consiliere, se va pune apoi dupa ce avem rezultatele finale, accentul si pe intelegerea si corectarea cauzelor subtile ale dezechilibrelor noastre energetice si hormonale, folosindu-ne deja de echilibrele si atuu-rile pe care le avem fiecare in fiinta noastra, dar ajutandu-ne si de dieta si ayurveda si tehnici energetice de prana healing, pranayama, yoga si mindfulness! Multe din dezechilibre isi au originea si rezolvarea in armonizarea energiei yin si yang, feminine si masculine in fiinta noastra : )

            Fiecare dintre cele doua teste dureaza aproximativ 1 ora. Apoi in maxim 3 zile se analizeaza rezultatele si in urmatoarea ora se discuta punctual si se interpreteaza rezultatele si se aleg caile de rezolvare si echilibrare. Apoi, fara a fi obligatoriu, o data pe luna sau mai des, in functie de cum se doreste, se mai poate planifica inca o sedinta pentru analizarea rezultatelor obtinute deja. Deci pentru fiecare dintre cele doua teste sunt necesare 2 sedinte a cate 1 ora. Se pot face in ordinea care doriti.

            Fiecare sedinta dureaza 1 ora si ca investitie se doneaza 40 de lei. Planificarea se face dinainte, de comun accord, in urma unei discutii telefonice, donatia se face pana la inceperea sedintei.

            Recomandarile noastre nu tin locul unui medic de specialitate, dar va pot ajuta pe fiecare sa devina propriul sau terapeut si vindecator. Sunt recomandari facultative, pline de bun simt si doar naturale si fara efecte adverse. Echipa noastra are peste 14 ani de studiu si practica energetico-hormonala si cu o cazuistica bogata in rezultate benefice de Health Coach. Ne rezervam dreptul de a ne alege participantii in urma unei prime discutii telefonice, in urma careia va vom si informa daca va putem ajuta.

            Pentru programari si alte detalii: 0724828949.

 

Va astept cu drag! Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu