duminică, 1 noiembrie 2020

Curs on-line de Thai Yoga Massage

 

Curs on-line de Thai Yoga Massage

 

            Va invit la un curs on-line de Thai Yoga Massage adresat incepatorilor, dar si avansatilor, util folosirii lui mai ales in cuplu sau in doi, pentru uzul personal, acasa. Veti fi placut surprinsi cat de mult o sa va placa si cat de bine va veti simti inca de la primele exercitii si tehnici. Masajul acesta cu ajutorul corpului celuilalt, chiar si prin haine, actioneaza profund asupra tendoanelor, fasciilor musculare, muschilor si sistemului nervos si endocrin, eliminand rapid si in profunzime stresul, tensiunea corpului, anumite boli si dezechilibre, reduce durerile si inflamatiile articulare, imbunatateste durerile de sciatica, artita, durerile de cap, gat, umeri si spate, imbunatateste digestia, libidoul, circulatia sangelui, dar si cea limfatica, trateaza insomnia, sporeste imunitatea generala.

            In curs vom sintetiza tehnici din Thai Yoga Massage, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati si vom analiza si ultimile tendinte moderne  care exista la ora actuala, in acest univers fascinant!

            Cursul se va adresa si celor care practica diferite forme de masaj si vindecare si vom studia, in paralel si tehnici de protectie si purificare, alchimizare si autovindecare aurica puternice! De asemenea se vor studia si pe un alt treilea nivel complementar, tehnici legate de prana healing - de transmitere a energiei, atat direct, cat si la distanta. Si nu in ultimul rand vom studia meridianele energetice atat din structura traditiei chineze, care sunt partiale, cat si din structura holistica a corpului uman actual, prin Sistemul celor 7 elemente, Harmony of 7 chakras and 7 elements. De asemenea cursul va include cateva lectii dedicate masajului erotic tantric, atat indian, cat si thailandez, pentru a intelege mai bine si aceste implicatii, conexiuni subtile si energetice. Vor fi abordate si tehnici de Yoga, cromoterapie, meloterapie, aromoterapie, cristaloterapie, maderoterapie, stretching si primal fitness, ayurveda si rasayana - prin tehnici anti-imbatranire si de regenerare - care sa ajute conex la reusita unui masaj atat fizic, cat si energetic, afectiv, mental si spiritual.

            La sfasitul cursului vom aloca un spatiu special destinat mantrei si energiei vindecatoare, manifestate de Wai Khru Mantra.

            Lucrand cu energiile proprii, pe toate nivelele fiintei noastre, starea de sanatate si imunitate, fericire si armonie creste, o data cu oprirea fenomenelor de imbolnavire si imbatranire si pornirea mecanismelor puternice ale fiintei de intinerire si sanatate maxima!

            Cursantii vor primi recomandari de carti, video-uri si planse de ultima ora cu aceste tehnici si vor putea incepe sa practice si sa aplice treptat inca din timpul cursului. Nu vor fi predate anumite tehnici care nu pot fi explicate decat prin predare directa, tocmai ca sa prevenim orice complicatie inutila in practica ulterioara.

            Cursul se va desfasura on-line, in grupuri mici. Materialele le veti primi pe parcurs, prin e-mail. Cursul va dura 3 luni, cate 2 ore saptamanal, 32 de ore. Donatia va fi de 260 de lei/luna.

            Alte detalii organizatorice la tel: 0724828949.

 

Va astept cu drag! Namaste:)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu