duminică, 7 ianuarie 2018

Vacanta Spirituala in Aegina, Grecia 29 aug - 6 sept 2018

                              Vacanta Spirituala in Aegina, Grecia 29 aug - 6 sept 2018

Kaliméra! Va invitam cu drag intr-o calatorie spirituala in inima insoritei lumi elene - insula Aeghina/Eghina, unde vom putea trai timp de o saptamana (29 august - 6 septembrie) o vacanta relaxanta si spirituala! 

Dimineata vom practica Yoga si tehnici de pranayama pe plaja, apoi vom avea timp sa vizitam aceasta insula mirifica si plina de comori antice, traditii elene si mai ales de manastiri ortodoxe pline de har si de miracole. Dupa-masa vom participa la seminarii de spiritualitate si sesiuni de intrebari si raspunsuri pe tema vietii spirituale, vision board si tehnici de vizualizare, regenerare si reantinerire, hermetism si alchimie interna. Iar seara poate sa ne gaseasca plimbandu-ne pe plajele insulei sau intr-unul din restaurantele grecesti, vestite pentru savoarea mancarurilor si ospitalitatea greceasca din insula!

Facilitator:
Emanuel Enache - trainer yoga acreditat international, fondatorul lui Harmony Yoga. Un yoghin ce a verificat prin practica sa multe stiluri si forme de yoga si care preda de cativa ani Yoga Armoniei si yoga personalizata. 
Va pregati pentru aceasta tabara, pe langa asanele de hatha yoga, tehnicile de pranayama si de meditatie la malul marii, axate pe regenerare si reintinerire - si o aprofundare a yogai crestine si a tehnicilor isihaste milenare.
In plus vom pune accentul pe tehnici de reaintinerire si regenerare corporala, sufleteasca si spirituala! Pentru ca fiecare dintre noi are nevoie sa ajunga la enegiilor sale profunde, unice, reale, dincolo de teorie si de minte! Iar asta yoga o poate face cel mai bine:)

Pretul de participare in aceasta tabara spirituala este de 150 € de persoana.
Iar pretul de cazare poate fi in jur de 150 € de persoana, biletul de avion daca il luam cat mai din timp poate sa fie in jur de 100 € de persoana, iar alte cheltuieli legate de mancare, scurte deplasari, etc. in jur de 150 €. Un minim de inca 150 € bani de buzunar si cadouri si putem ajunge la o suma totala in jur de 550 - 700 € de persoana. Prima transa de bani este de 250 € ca sa putem lua biletele de avion si sa rezervam camerele si va trebui achitata pana in 31 mai 2018. Iar a doua transa de 150 € va trebui achitata pana la 1 august 2018.

Vom primi in acest grup persoane cu aspiratii spirituale, pline de bun simt si armonie ca sa ne simtim bine impreuna si sa fie o vacanta de neuitat! Ne rezervam dreptul sa alegem participantii, fie direct, daca ne cunoastem deja, nu va fi o problema, fie in urma unei discutii telefonice:) Locurile sunt limitate.

Se vor mai face inscrieri in tabara pana in 25 august, chiar daca biletul de avion si cazarea vor fi un pic mai mari.

Da, pot sa vina in aceasta tabara si alte persoane care pot insoti participantii, dar care sa nu doreasca sa participe la programul taberei. Doar ca va trebui, ca sa beneficieze si ei de reducerile care le putem obtine ca si grup la cazare si la biletele de avion, sa plateasca avansul din timp, ca toti ceilalti. 

Se va pleca din Bucuresti cu destinatia Atena, unde vom sta o zi, sa putem vizita o parte din frumoasa Atena - cartierul La Plaka si Acropolele. Iar a doua zi vom pleca cu feribotul spre insula Eghina.

Unul din scopurile principale ale acestei vacante spirituale este si acela de a ne umple de lumina si har, vindecare si credinta de la Sfantul Nectarie, a carei ceremonie religioasa va fi in data de 2, 3 septembrie. Si nu vom uita sa vizitam si manastirea Sfantului Mina, un alt facator de minuni dumnezeiesti ca si Sfantul Nectarie si manastirea Sfintei Ecaterina, unde se afla icoana facatoare de minuni a Sfantului Spiridon, care deschide ochii pentru anumite persoane! 
Vom prinde in 4, 5 septembrie si festivalul fisticului din insula Eghina, un festival rustic si plin de bunataturi traditionale grecesti.

Inca mai lucram la unele detalii organizatorice, dar vom anunta din timp si alte surprize placute. Alte detalii la tel: 0724828949. E-mail: emytraineryoga@gmail.com,
traineryoga.blogspot.com

Va asteptam cu drag!


http://adevarul.ro/life-style/travel/insula-eghina-oilustrata-greciei-adevarate-1_57ad9a885ab6550cb8b12028/index.html

http://invacante.ro/aegina-grecia/

https://ro.bab.la/expresii/calatorie/general/romana-greaca

https://www.youtube.com/watch?v=Yb2Y-mhirpc

http://ortodox.md/category/sf-nectarie-din-eghina/







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu