marți, 17 octombrie 2017

Seminar de initiere in Tehnica de Tummo




Seminar de initiere in Tehnica de Tummo 
Tehnica Focului Interior  

Modulul I - 3 zile - 27 - 29 octombrie 2017 la Alba Iulia



            Tehnica si Meditatia Focului Interior este o straveche tehnica yoghina practicata cu mult inaintea lui Milarepa de catre yoghinii Himalayei si ulterior in special de catre traditia budista Vajrayana.

            Tehnica de Tummo înlătură rapid stresul, calmeaza mintea si intregul sistem nervos, activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar si echilibreaza focul digestiv si secretia tuturor glandelor endocrine. Practicata chiar si la nivel de incepator ne aduce o cantitate sporita si constanta de energie si caldura in corp, mai ales atunci cand avem probleme cu sistemul periferic - maini sau picioare reci, stari repetate de raceala sau de gripa.

Facilitatori:
            Dan Flesaru, initiatorul si fondatorul Kriya Yoga in Romania. Un permanent cautator spiritual, un yoghin trecut prin scolile de Yoga ale Indiei contemporane si un foarte bun practicant al tehnicii de Tummo, pe care o preda de ani de zile la grupurile sale de Tummo si Yoga din Bucuresti si din tara. A primit prin transmisie directa tehnica traditionala de Tummo pe linia Dzogchen-ngondro de la Lama Geshe Gelek Jinpa.
            Emanuel Enache, trainer yoga acreditat international, fondatorul lui Harmony Yoga. Un yoghin ce a verificat prin practica sa multe stiluri si forme de yoga si care preda de cativa ani Yoga Armoniei si yoga personalizata, atat on-line, cat si la propriul studio de yoga, atat la cursanti romani, cat si straini.

            Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui. Atat ca informatie, ca tehnici, ca mod de predare si ca pret. Pretul este de 100 de lei si se face sub forma de donatie, in prima zi a seminarului. De aceea are si trei module, cate unul lunar.

            Locurile sunt limitate, iar alte detalii despre locatie sau seminar si inscrierile se fac telefonic in ordinea inregistrarii, la telefon: 0724828949.
            E-mail: emytraineryoga@gmail.com, traineryoga.blogspot.com.

Programul:

Vineri, 27 octombrie, de la ora 18 la ora 21:
- Prezentare introductiva a Tehnicii Traditionale de Tummo si a lui Nabhi Kriya, ca tehnica premergatoare.

            Este recomandat ca in urmatoarele doua dimineti sa nu mancati nimic, inainte de seminar, puteti bea doar apa.

Sambata, 28 octombrie, de la ora 10 la ora 14:
- Initierea propriu zisa in tehnica Traditionala de Tummo - partea practica.

Duminica, 29 octombrie, de la ora 10 la ora 14:
- Recapitularea Tehnicii de Tummo Traditionale si informatii aditionale importante.

            Ulterior se va asigura asistenta necesara a participantilor pana la stapanirea tehnicii. Si cei care doresc se vor putea inscrie intr-un grup al pasionatilor de Yoga si Tummo unde vor primi periodic si alte informatii utile si interesante. Si vom putea mentine astfel vie atat legatura cat si focul tapasului, al practicii personale.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu