joi, 15 iunie 2023

Academia Ars Moriendi si Harmony Academy va invitam la acest Master Class:

TINERETE FARA BATRANETE 

SI VIATA DINCOLO DE MOARTE 

- Curs de Longevitate si Evolutie Spirituala -

 https://fb.me/e/acasG8dvv

https://traineryoga.blogspot.com/2023/06/academia-ars-moriendi-si-harmony.html

ACADEMIA ARS MORIENDI si HARMONY YOGA ACADEMY va invita la acest Master Class inovator, gandit si creat special pentru nevoile celor care vor sa se pregateasca eficient pentru un bun apus al vietii si pentru o moarte buna.

 ·         https://www.youtube.com/watch?v=_xpweZyzQfM

 ·         https://www.youtube.com/watch?v=NqMQpEkEJCs

·         https://www.youtube.com/watch?v=fiPP0RyXZ_c

 DE CE ACEST CURS?

In societatea vestica, moartea continua sa fie un tabu. In timp ce nasterea unui copil este asteptata de familie si societate, nimeni nu ne invata cum sa ne pregatim pentru o moarte buna, nici cum sa-i fim alaturi unui un om drag, care moare.

 Noi, ACADEMIA ARS MORIENDI si HARMONY YOGA ACADEMY, suntem de parere ca societatea si cunoasterea au avansat suficient de mult, ca sa putem discuta deschis despre continuarea existentei noastre ca spirit, dincolo de pragul numit conventional “moarte”.  Consideram ca o societate, care invata sa nu se mai teama de moarte, nu se va mai teme nici de viata, si va trai mai bine, mai echilibrat.

 De fapt, aici, in Romania, noi nu trebuie sa invatam aceste lucruri, ci e suficient sa ni le reamintim, sa le reactivam din memoria ancestrala a acestui neam. Trebuie sa ne amintim cine suntem.

 CUI NE ADRESAM?

CE AVANTAJE ADUCE CURSUL?

            In lumea occidentala, nici macar nu se constientizeaza faptul ca moartea, la fel ca si nasterea, poate sa decurga mai usor sau cu dificultati. Noi ne incruntam daca auzim ca se poate muri bine. Ni se pare ceva suspect, pentru ca traim in ignoranta fata de misterele mortii, de multe secole; de milenii.

             Cursul de fata nu este pentru oricine, ci doar pentru aceia, putini, care au inteles ca noi nu suntem doar corpul fizic, ci si spirit. Iar acesta este indestructibil si va continua sa existe dupa separarea definitiva de acest corp.

             Cursul de fata este pentru aceia, putini, care tin sa aiba o buna calitate a sfarsitului vietii, a desprinderii numite moarte, si a ceea ce urmeaza dupa ea.

             Prin combinatia unica de cunoastere teoretica si practica, acest curs se adreseaza acelora, care sunt interesati sa imbatraneasca frumos, sa-si energizeze corpul, meridianele si chakrele, traind bine, pe picioarele proprii, pana la final. Iar cand le va veni ceasul, sa dispuna inca de suficienta energie pentru a trai constient Marea Aventura a Trecerii Dincolo, fara frica, ci cu incredere si deschidere fata de ceea ce urmeaza.

In plus, e important sa constientizam ca, daca alegem sa plecam din aceasta viata fara nicio pregatire in privinta Marii Treceri, vom fi inevitabil plini de frica si nesiguranta, iar asta va influenta negativ trairile noastre din Bardo – viata dintre vieti – precum si urmatoarea reincarnare. Cel mai bun leac impotriva fricii este cunoasterea si, pe cat posibil, familiarizarea cu ceea ce urmeaza. Oricat de inspaimantatoare ar putea parea o camera intunecata, frica noastra se risipeste atunci cand aprindem lumina.

 CONTINUTUL CURSULUI:

Timp de sase luni (iulie - decembrie 2023), vom prezenta

·         pe de o parte, CUNOASTEREA STIINTIFICA despre ce se petrece inainte de deces, in timpul lui si dupa aceea – atat cat au ajuns sa ne fie accesibile aceste taine,

·         iar, in paralel, vom exersa TEHNICI SPECIALE DE YOGA, care este tot o stiinta foarte veche, pentru a ne controla cat mai bine energiile si a experimenta o tranzitie lina si, ulterior, o reincarnare buna.

Cum realizam efectiv si concret acest lucru, intr-un mod pe cat posibil mai natural sim ai sigur? Vom exersa impreuna, in mod controlat si armonios, echilibrarea energiilor, trezirea constiintei si intarirea puterii de concentrare in viata noastra zilnica, pana cand aceasta ne va deveni o a doua natura, un reflex spiritual care ne va ghida si ne va propulsa prin portalul Marii Treceri, spre contopirea cu Marea Constiinta Universala si spre o noua reincarnare, a carei calitate o putem influenta.

 Pe langa o serie de tehnici si informatii in premiera expuse in Europa, vor fi predate si tehnici din Harmony Yoga si Sistemele Armoniei Vietii si din diferite ramuri de Yoga: Kriya Yoga, Tattva Yoga, Pranayama si Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Nidra Yoga, Sleep Yoga, Dream Yoga, Astral Yoga, Brain Yoga, Nada si Laya Yoga, tehnici din Tummo si Trul Khor, 5 Vajras, Yantra Yoga, Bardo Yoga, Pho-wa Yoga, dar si tehnici despre Corpul de Curcubeu, revelate de traditia Bodhisattvas si Dhyani Buddhas.

 Acest curs te va ajuta:

·         sa dobandesti o stare de sanatate si vigoare morala si spirituala,

·         un nou nivel de energie si de practica energetica, adaptat fiintei tale,

·         si astfel, un nou nivel de intelegere, constienta si trezire spirituala;

·         un nou mod de pregatire reala a vietii traite din perspectiva vietii eterne

·         si de pregatire a unei treceri spirituale dincolo

·         precum si de alegere a unei noi vieti urmatoare.

 Nu in ultimul rand, ne va ajuta sa ii putem ajuta si noi pe cei dragi, in momentul trecerii lor dincolo, atat cat putem si ne este ingaduit.

 Tehnicile vor fi prezentate in mod accesibil, pentru a putea fi practicate de toti participantii, rezultatele depinzand insa de perseverenta lor, dincolo de incheierea celor sase luni. Nu exista o limita de varsta, nici contraindicatii, dar fiecare participant va trebui sa actioneze cu blandete si precautie, stiut fiind ca suntem diferiti si avem capacitati fizice diferite. Nu trebuie sa ne fortam in niciun fel corpul.

 STRUCTURA CURSULUI:

Cursul are ca si formula de succes 3 module de cate doua luni fiecare, care nu se pot realiza decat impreuna. Fiecare modul il pregateste pe urmatorul,

·         Modul 1 (iulie-aug.): cuprinde tehnici de trezire si de control a energiilor vietii.

·         Modul 2 (sept.-oct.): cuprinde tehnici de protectie si de prelungire a Vietii.

·         Modul 3 (nov.-dec.): cuprinde tehnici de trecere si de iesire cu bine in momentul mortii si de accedere la o incarnare superioara.

 Timp de sase luni, ne vom intalni pe Zoom de doua ori pe saptamana, astfel:

·         Grig va preda informatii stiintifice, in fiecare miercuri, intre 19:00 – 21:00

·         Emanuel va prezenta tehnici Harmony Yoga, in fiecare vineri, intre 19:00-21:00

 PLATA:

Cursul se poate achita fie integral, fie in rate lunare, inainte de inceperea fiecarei luni de curs.

BONUSURI pentru cei care achita integral cursul, inainte de 1.07.2023

·         Bonus 1 – O sedinta individuala cu Emanuel, pentru o problema personala.

·         Bonus 2 – O sedinta individuala cu Grig, pentru o problema personala.

 SEDINTA DE RECUPERARE LA FINAL DE LUNA:

Din motive de discretie, nu vom distribui inregistrari. In schimb, pentru cei care rateaza un curs cu Emanuel, va exista la finalul lunii o sedinta de recuperare.

 SEDINTA DE APROFUNDARE LA FINAL DE MODUL:

La sfarsitul fiecarui modul vom putea organiza o sedinta de aprofundare si verificare a tehnicilor predate si a rezultatelor obtinute de fiecare participant. Se va crea un grup de suport, dar si de studiu si de practica.

EVENTUAL RETREAT DE VARA (neinclus in pretul acestui curs):

Daca va fi posibil si daca va exista interes, ne propunem sa ne intalnim si in persoana, pe timpul verii, la un retreat. Detaliile le vom stabili impreuna cu grupul.

 DETALII, INSCRIERI:

·         tel: 0724828949

·         email: harmonyfounderyoga@gmail.com

  ORGANIZATORI:

·         GRIG OPREA, fondatoarea Academiei Ars Moriendi, Immortality Coach, Realizator TV “Stiinta si spiritualitate”, Podcast “Despre moarte si a… trai”, interviuri la radio si televiziune.
www.academia-ars-moriendi.com;
https://www.facebook.com/groups/arsmoriendi/

·         EMANUEL ENACHE, fondatorul Harmony Yoga Academy si al: Harmony Yoga, Harmony Massage,  Harmony Tantra, Harmony Vastu, Harmony Kundalini Yoga, Harmony Ayurvedic Rasayanas si fondatorul Sistemelor Armoniei Vietii.

·         Emanuel practica Yoga de 32 de ani, de la 16 ani, a studiat Yoga cu maestrii din intreaga lume si cu swami din India, de la care a primit intierea pe linia de Kriya Yoga a lui Babaji.

·         A pregatit peste 50 de traineri de yoga si peste 20 de traineri de tantra in tara si in strainatate si a predat yoga la peste 1.000 de cursanti, avand peste 15.000 de ore de Yoga predate.

·         Are diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A.

·         Pe partea de Dezvoltare Personala, detine diplome de formator si formator de formatori, cursuri de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Thay Yoga Massage, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.

  MAI MULTE DETALII DESPRE HARMONY YOGA:

 HARMONY YOGA ACADEMY: https://www.youtube.com/channel/UCV7AA0p1etYpNdoiAGo8dow

https://www.facebook.com/TrainerYoga

Emy Trainer Yoga pe Instagram

https://www.facebook.com/groups/harmonyoga - Harmony Freedom Yoga

Emy Trainer Yoga pe Twitter

SPIRIT TV & RADIO SPIRIT: https://www.youtube.com/channel/UCwOCR7mkmolv7y48HqfAtqg

@EmyHarmony pe Telegram

Yoga On-Line: https://t.me/yogaonlineharmony

 Va asteptam cu drag!

Namaste!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu