miercuri, 25 mai 2022

Yoga Fetei, Face Yoga, curs online:

 


Face Yoga: anti aging, soft skin glow, refresh capilar si detox celular si tisular

https://traineryoga.blogspot.com/2022/05/yoga-fetei-face-yoga-curs-online.html

https://fb.me/e/3segUivKL

             Yoga Fetei incepe sa devina foarte utila, cunoscuta si populara, atat printre femeile din showbiz si actrite, cat si pentru multe dintre femeile contemporane. Oricum multe dintre voi femeile, veti descoperi prin acest curs ca o parte din anumite miscari ale Yoga Fetei le faceati atunci cand va masati fata cu o crema... Insa daca o faci intr-o anumita ordine, in anumite sensuri de rotatie si intelegi unde ai cele mai multe riduri si corelatia ridurilor cu energia organelor si a chakrelor tale, cu atat vei putea sa iti intineresti mai rapid glowul si stralucirea fetei. Iar daca vei stii si ce exercitii de Yoga Ochilor sa faci, charmul, fascinatia si charisma, focusul si echilibrarea emisferelor cerebrale pot creste exponential. La toate acestea se vor adauga vizualizarea anumitor culori dedicate acelor zone energetice ale fetei, anumite mirosuri de uleiuri esentiale, anumite cristale specifice si anumite muzici speciale care ajuta la relaxarea si regenerarea fetei si a energiilor fiintei. Vom folosi tehnici de prana healing - directionare a energiilor pe anumite puncte, exfoliere energetica si energizare, taping, masaj si palming cu ajutorul palmelor si a energiei palmelor, dar si a meridianelor capului si din terapia cranio-sacrala, impreuna cu obiecte ajutatoare de masaj facial (gen: jawzrsize, magneti, turmalina, orgoni, tahioni, pietre vulcanice, ou de jad, oglinzi, frecvente sonore specifice, etc.) si masti faciale din creme si uleiuri naturale si retete speciale anti aging, soft skin glow, refresh capilar si detox celular si tisular. Vom folosi si tehnici specifice de detox si purificare a fiecarui organ sau mai ales a celor care ne arata pe fața noastra, ca au anumite probleme.

            Vom studia harta energetica a dintilor si hartile energetice ale irisului, ale urechii, ale gusturilor limbii si ale mirosurilor. Vom lucra cu idei si intentii adaptate fetei si energiilor vietii si chiar cu anumite tehnici dedicate de respiratie si pranayama, yoga si tantra si asane dedicate atat fetei, cat si ochilor, parului, gatului si capului.

            Vei ramane surprinsa cum masand anumite puncte energetice de pe fata si din cap, anumite organe sau meridiane se relaxeaza sau regenereaza instant sau cum iti poti creste rapid sistemul imunitar sau puterea de fascinatie. Fiecare milimetru al fetei noastre este activat de mai multi muschi si fascii faciale, de energii care merg pana in organe, palme si talpi - harta corpului nostru este uimitor de exacta, reverberabila si vibranta. Cursul este atat pentru femei, cat si pentru barbati, chiar daca anumite tehnici se vor preda separat. Cursul se adreseaza si terapeutilor, maseurilor, cosmeticienelor, dar si fiecarei femei care simte ca are nevoie de o Yoga a Fetei si ca rezoneaza cu cele prezentate mai sus.

            Vino si tu la acest curs, unic in tara! Vom analiza la fiecare curs fiecare parte a fetei si a capului, vom avea o parte toretica cu planse, videoclipuri si o parte practica cu tehnici si mici teme pentru acasa. Vom avea un grup de suport si relatari, pe Telegram: https://t.me/faceyogaglow si pe whapp. Cursul dureaza 1 ora si 30 min, in fiecare saptamana, la o data pe care o vom stabili cu fiecare grupa.

            Donatia este de 400 de lei pe luna, dar primele 20 de persoane vor plati doar 200 de lei, in prima luna. Cursul dureaza 3 luni. Din a doua luna, cine mai aduce inca pe cineva la curs, va plati 300 de lei. Iar cine are rezultate vizibile, in a 3 a luna se va plati tot cu reducere, 300 de lei - probabil toti cei inscrisi.

            Cursul se poate incepe de oricand, daca sunt un numar minim de participanti, chiar daca il vom mai relua de cateva ori in lunile urmatoare.

 

Organizator: Emanuel Enache, fondatorul Harmony Yoga, Harmony Yoga Academy, Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala, promotorul Tarii Internationale a Yogai si a Institutului de Vizualizare Creatoare. Practic Yoga de 30 de ani, de la 16 ani, am studiat Yoga si cu maestrii si swami din India, dar si din intreaga lume, am pregatit peste 50 de traineri de yoga in tara si in strainatate, majoritatea lor predau deja Yoga si am predat yoga la peste 1.000 de cursanti, am peste 10.000 de ore de Yoga predate. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.
https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html
Emanuel Enache: „Pentru mine Yoga reprezintă viața umana în profunzimea ei”
https://revistadespreyoga.blogspot.com/2021/12/un-prim-interviu-pentru-yogasat.html?fbclid=IwAR2J-rxGZ508msvdEZAlhz4_fcTDnX8jyVzwOAsSkT8ZZcVTeiBzn-Jp9a4

 

Rezervari si alte detalii la tel: 0724828949.

 

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu