luni, 23 mai 2022

Incepem al 4 lea Retreat Energetic Online: din 26 - 29 MAI:



In curand incepem al 4 lea Retreat Energetic Online: din 26 - 29 MAI!
Vor fi 4 cursuri principale, unice si foarte utile! Inscrieriile se fac pana in ultima zi, inclusiv. Va oferim o reducere de 50% la toti participantii. Fiecare curs din cele 4 ar costa 150 de lei, dar donatia, nu va fi de 900 de lei, ci doar de 200 de lei pentru acest retreat si veti primi ca bonus si celelalte 45 de cursuri din primele 3 luni. Impreuna cu 1 ora de yoga pe saptamana si cu o sedinta de consiliere personala de minim 15 min. Cu cat suntem mai multi, cu atat eforturile, cheltuielile sunt mai mici si cu atat ideile, energiile sunt mai nuantate si mai efervescente! Inscrierile se fac pe adresa de e-mail: retreatenergeticonline@gmail.com. Alte detalii pe: https://fb.me/e/1fyvgBE7Z si pe grupul nostru de Telegram: https://t.me/retreatenergeticonline.
Va asteptam cu drag!
Programul Cursurilor pentru Retreatul Energetic Online:
26 - 29 MAI 2022
1. Hormonii Fericirii: fiecare din cei 6 hormoni principali sunt intim corelati prin plexurile nervoase aferente cu glandele endocrine si organele, dar si cu chakrele energetice. Cum poti sa iti echilibrezi un nivel hormonal echilibrandu-ti chakrele? Aceasta le vom afla la acest curs!
2. Cele 5 rani emotionale si blocajele lor din chakre: fiecare din asa zisele cele 5 rani emotionale sunt izvorate din ce-a de-a 6 a rana si din blocajele aferente chakrei respective. Care sunt corelatiile si cum poti sa iti dai seama de blocajele tale majore si ce sa faci ca sa le rezolvi? Acest curs va detalia aceste aspecte.
3. Cum sa stii in ce faza este corpul tau: de purificare, regenerare sau intinerire? O intrebare foarte utila pentru fiecare! Acest curs prin mai multe teste si intelegeri din Ayurveda si mai ales din Rasayana, va explica aceste faze ale corpului nostru si va putea oferi si informatii despre remedii utile.
4. Cum sa lucrezi energetic cu cristalele pe chakre! Cum sa simti energia cristalelor corespondente fiecarei chakre si cum poti sa iti dispui pe corp cristalele ca sa iti activezi circuitele fiecarei chakre ca sa ti le echilibrezi mai usor. Cursul va oferi tehnici utile, unice si inovatoare.
Bonus-uri:
1. O ora de meditatii, tehnici live si discutii Q/A, raspunsuri si intrebari pe teme spirituale, saptamanal, miercurea de la ora 20 la 21, pentru toti cei care se inscriu la acest Newsletter Spiritual Lunar,
2. O sedinta de minim 15 minute lunar, 1 la 1 cu focus pe anumite intrebari personale, ca si consiliere spirituala. Locurile se ocupa in ordinea inscrierii, se pot inscrie 12 persoane saptamanal. Se pot face rezervari personale, dinainte sau ulterior si pt 30 de min sau maxim 1 ora. In functie de asta se stabileste suma finala pentru donatie. Dar pentru cele 15 minute nu trebuie platit nimic, atat timp cat este platita suma lunara de participare la acest program lunar de Newsletter Spiritual. Cine se inscrie si nu poate participa si nu anunta cu 24 de ore inainte, pierde pe aceea luna cele 15 min de consiliere spirituala personalizata. De asemenea oferta este valabila doar pentru luna in curs. Programarile se fac din timp, ca sa vedem fiecare cand poate!
3. O ora de yoga saptamanal, online, la o data anuntata in prealabil. In functie de cum pot majoritatea.
4. Diskount-uri si chiar gratuitati la toate cursurile noastre si la Retreatul Energetic Lunar Online si celelalte retreat-uri.

Va asteptam cu drag!😇🙏


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu