joi, 26 mai 2022

Secretele lui Kundalini sau ale Energiei Vietii:

 


Secretele lui Kundalini sau ale Energiei Vietii

 

            Acest nou curs este alcatuit din patru module: Armonizarea lui Kundalini prin tehnici Yoga si al doilea modul este despre Armonizarea lui Kundalini prin tehnici de Tantra. Al treilea modul va reuni informatiile si energiile trezite si armonizate prin fiecare dintre primele doua module si va sintetiza atat informational, cat si energetic nivele de manifestare a lui Kundalini pe chakre si pe canalele energetice principale. Vom aborda Yoga Petalelor Chakrelor, atat prin Syllabus, cat si prin Matrika Niyasa, lucrand atat cu mantrele cat si cu energiile fiecarei petale a chakrelor. Si vom incheia cu ultimul modul, care va fi dedicat explorarii si accesarii Supramentalului si Sinelui Divin, la fel, atat la nivel de tehnici, dar si de traire. Kundalini, energia vietii este manifestata din Sinele Divin, de sus in jos si de aceea si isi regaseste calea si izvoarele tot intra-colo.

             Vom trece in revista si vom practica din toate cartile importante care trateaza acest subiect si toate tehnicile care ne ajuta sa ne trezim si sa ne controlam armonios aceasta energie fundamentala a vietii. Nu vom aborda tehnici sau informatii periculoase, deviante sau extreme. Fiecare cursant va practica in ritmul propriu si dupa propria perseverenta si eficienta. Vom surprinde zonele de copy-paste sau de informatii false in informatiile general acceptate despre Kundalini si vom evita erorile de intelegere si trezire facute pana acuma de umanitate.

 Acest curs isi propune sa ne ajute:

- sa avem mai multa energie si o constiinta mai elevata,

- sa controlam ascendent aceste energii,

- sa intelegem si sa simtim corelatia dintre energie, corp, minte si inima si spirit,

- sa putem identifica clar caror chakre le apartin starile de constiinta, reflectate prin gandurile si trairile noastre zilnice, prin blocajele si trezirile specifice petalelor chakrelor,

- sa simtim pana unde putem sa ne trezim si sa ne armonizam si singuri aceasta energie,

- sa avem cel putin cateva repere traite in Kundalini si sa ne dam seama care sunt caile energetice cele mai naturale si mai trezite ale fiintei noastre in aceasta directie,

- sa avem o stare de sanatate fizica, emotionala, mentala si spirituala armonioasa, infloritoare si ascendenta.

             Este un curs unic in tara, dar si la nivelul lumii occidentale, pentru ca imbina yoga traditionala cu tantra traditionala, aducandu-le in prezentul contemporan noua. Parcurgand informatia existenta, dar raportandu-ne la harta corpului si la energia vietii care e dincolo de informatie sau minte, de un curent spiritual sau altul, in acest continuu prezent din aici si acum. Este un curs util oricarui aspirant la spiritualitate, indiferent de calea pe care o abordeaza pentru ca totul se face prin intermediul energiei vietii sau cum spun asiaticii prin Kundalini sau cum spunem noi occidentalii prin energia Harului. Dincolo de o reprezentare sau alta, ca e vizualizata ca o energie ce se trezeste de jos in sus si are o urcare si o reprezentare anume, putem transcende toate aceste reprezentari si simti ca energia vietii se trezeste de sus in jos, pentru ca de sus in jos a fost creata si manifestata prin elementele chakrelor pana in corpul fizic. Prelungirea echilibrarii polaritatilor yin si yang, feminin si masculin, in secunde si minute extatice, atat prin retentii pe vid, cat si pe plin, duce intotdeauna la extazul constiintei si la pregatirea corpului pentru a sustine aceste valuri de beatitudine a trezirii spirituale - indiferent de calea, cultura, religia si practica prin care s-a ajuns acolo.

             Harta corpului nostru fizic, dar si a corpurilor noastre subtile sunt uimitor de exacte, corelate, reverberabile si vibrante. Cursul este atat pentru femei, cat si pentru barbati, chiar daca anumite tehnici se vor preda separat. Cursul se adreseaza si terapeutilor, trainerilor yoga si tantra, dar si oricarei persoane care rezoneaza cu cele prezentate mai sus.

            Vom avea la fiecare curs o parte toretica cu planse, carti de studiat sau recenzii ale lor, videoclipuri si o parte practica cu tehnici si mici teme pentru acasa. Vom avea un grup de suport si relatari, pe Telegram si pe whapp. Cursul dureaza 1 ora si 30 min, in fiecare saptamana, la o data pe care o vom stabili cu fiecare grupa.

            Donatia este de 400 de lei pe luna, dar primele 20 de persoane vor plati doar 200 de lei, in prima luna. Fiecare modul din cele 4 dureaza 3 luni. Din a doua luna, cine mai aduce inca pe cineva la curs, va plati 300 de lei. Iar cine are rezultate vizibile, in a 3 a luna se va plati tot cu reducere, 300 de lei - probabil toti cei inscrisi.

            Cursul se poate incepe de oricand, daca sunt un numar minim de participanti, chiar daca il vom mai relua de cateva ori in lunile urmatoare.

 Organizator: Emanuel Enache, fondatorul Harmony Yoga, Harmony Yoga Academy, Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala, promotorul Tarii Internationale a Yogai si a Institutului de Vizualizare Creatoare. Practic Yoga de 30 de ani, de la 16 ani, am studiat Yoga si cu maestrii din intreaga lume si cu swami din India, de la care am primit intierea pe linia de Kriya Yoga a lui Babaji. Am pregatit peste 50 de traineri de yoga si peste 20 de traineri de tantra in tara si in strainatate si am predat yoga la peste 1.000 de cursanti, am peste 10.000 de ore de Yoga predate. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.

https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html
Emanuel Enache: „Pentru mine Yoga reprezintă viața umana în profunzimea ei”
https://revistadespreyoga.blogspot.com/2021/12/un-prim-interviu-pentru-yogasat.html?fbclid=IwAR2J-rxGZ508msvdEZAlhz4_fcTDnX8jyVzwOAsSkT8ZZcVTeiBzn-Jp9a4

 Rezervari si alte detalii la tel: 0724828949.

 Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu