sâmbătă, 15 mai 2021

Curs on-line de transformare a corpului fizic si energetic - Modulul 1

 

Curs on-line de transformare a corpului fizic si energetic - Modulul 1

 

            Acest curs va trata aceste nivele cat mai holistic si mai detaliat. De multe ori ignoram legatura si amprenta convingerilor noastre mentale si a trairilor noastre afective, constiente, dar mai ales inconstiente, instinctive asupra corpului nostru fizic. Si incercam prin vointa sa il modulam, prin dieta sau prin exercitii fizice. In functie de cat de slabi sau ponderali suntem, pana la un punct toate acestea pot avea succes, dar de la un punct incolo ori nu mai reusim sa intram intr-un ritm de anduranta sau maintenanta de lunga durata, ori pur si simplu nu ne mai intereseaza si uitam iarasi o perioada. Cu cat este cererea mai mare, cu cat mai multe teorii apar, cu atat ne dam seama ca inca nu s-a descoperit tot ceea ce implica si este legat de acest subiect.

            Noi insa putem incepe sa intelegem cauzele subtile, mecanismele de intercorelare si functionare a sistemelor corporale, psihice si afective. Prin acest curs vom invata aceste circuite si mai ales orele adecvate de activare sau purificare a acelor blocaje fizico-energetice pe care noi le manifestam pana in corpul fizic. Pentru ca inainte sa modelezi, trebuie sa purifici si sa relaxezi, trebuie sa stii cand, la ce ore si cat sa lucrezi maxim si la ce ore apoi sa iti purifici acele chakre, organe si sisteme ale corpului. Sa devii capabil sa iti intelegi propriile tale cauze subtile corelate cu chakrele energetice, deci cu corpul energetic. Altfel, se poate intampla ca noi, sa vrem sa amplificam energia focului, cand functioneaza organele si sistemele apei de exemplu si eficienta noastra va fii injumatatita din start. Sau ca sa amplificam aceste energii ale focului prima data trebuie sa le furnizam o energie vitala specifica primei chakre, energia pamantului care sa sustina aceasta ardere, care altfel ne poate arde, obosi si mai tare, atat fizic cat si psihic.

            Vom invata sa identificam rapid si felul respiratiei si sa il corectam pe parcursul intregii zile si mai ales atunci cand exersam de exemplu, stict anumite exercitii fizice. Altfel, ca majoritatea persoanelor care practica diferite sporturi, ajung sa se epuizeze pranic printr-o respiratie haotica, fara sa stie cum sa directioneze si sa mentina si sa isi creasca energia in corp si cum sa o vizualizeze.

            E adevarat ca fiecare avem un fond genetic, care nu e usor de controlat, impreuna cu karma neamului si a familiei noastre. Dar a le intelege personalizat, ne ajuta sa le simtim ritmul si cum putem sa le controlam si modelam, la orice varsta am fi.      Sunt procese ce la unele persoane dureaza cateva saptamani, la altele chiar ani de zile, dar este posibil aceasta noua transformare si perfectionare a corpului fizic pentru a atinge cele mai inalte standarde ale sanatatii noastre de care corpul nostru este capabil sau chiar inzestrat nativ.

            Pe partea de dieta si nutritie sunt importante multe ascpecte si trebuie pornit de la a identifica principalele alimente care ne fac cel mai mult rau in corp, inlocuirea si purificarea lor. Pe partea de exercitii fizice trebuie abordate treptat anumite exercitii gradate, inceput cu exercitii usoare si placute, de fortificare generala si apoi detaliata pe anumite segmente corporale. Si aici vor fi multe exercitii foarte frumoase, usoare si cu efecte rapide, pentru ca si aici cheia va fi sa practicam mai multe feluri, fara intensitati mari, si sa putem depasi un anumit timp zilnic, pe care apoi sa il putem practica periodic de-a lungul saptamanii. Vom practica umitoarele Exercitii Primal Fitness si ultimile exercitii aparute recent, legate de abdomene, fese, biceps, etc. si care sunt intr-adevar revolutionare, mult mai usoare decat cele clasice si mai placute!

            Nu uitati, ca fiecare dintre noi are anumite treziri si blocaje, atuu-uri si probleme, dar fiecare suntem unici si fiecare trebuie sa isi identifice si sa-si inteleaga in propriul ritm si limbaj interior propria unicitate si sa o transfere corpului fizic cat mai personalizat printr-o practica holistica!

            Pentru corpul nostru energetic vom lucra pe taierea stringurilor si inchiderea gaurilor energetice, tehnici de proiectie aurica si de infuzare cu prana healing si Qi, pe fiecare chakra in parte.

            Vom lucra si cu idei personalizate si inregistrate audio, cu imagini tinta si vision board, ca sa stim clar de unde plecam si unde vrem sa ajungem si in cat timp. Si chiar cu poze facute periodic ca sa ne obiectivam progresele. Veti beneficia si de un grup de suport, (pe wapp si telegram), de carti, motto-uri, planse, imagini si video-uri zilnice, vom studia cele mai la moda trenduri, exercitii, traineri si diete! Veti primi chestionare de nutritie, de ayurveda, despre echilibrul hormonal, despre propria tipologie, despre echilibrele si dezechilibrele chakrelor, etc. - ca sa ne autocunoastem obiectiv si sa putem lucra eficient si de jos in sus, din corpul fizic, dar si din corpurile energetice, de sus in jos, spre corpul fizic. Vom lucra de la muschii fetei sau muschii perineului, toate grupele musculare, diferentiat si cat mai personalizat.

            Vom putea practica si sedinte de yoga, in care sa simtim legaturile dintre chakre, glandele endocrine si organele noastre si problemele noastre. Dar si sedinte de power yoga, imbinate cu tehnici de pranayama si fitness, pilates si stretching. Iar separat vom avea si sedinte de lucru dedicat pe exercitii fizice mai in forta sau mai de lunga durata, atat din fitness, culturism, dar si de tip Calisthenics sau kinematic, cat si tehnici de automasaj, taping, pe meridiane sau organe, dar toate dublate de tehnici de respiratie si vizualizare.

            Fiecare curs va avea o ora de teorie si o ora de practica. Toate acestea le vom dezvolta punctual si treptat, pe parcursul a minim 3 luni. Spun minim 3 luni, pentru ca sincer nu vom putea schimba intr-o luna ceva ce tergiverseaza de ani de zile, iar cei care doresc sa continuie acest prim modul si cu modulul doi, o vor putea face atunci sau ulterior. Cursul se adreseaza tuturor celor care se simt interesati de cele expuse mai sus, indiferent de varsta, sex sau de nivelul de antrenament corporal. Voi incerca sa aranjez cursantii pe anumite grupe. Vom avea pentru cei care pot sau doresc, optional si iesiri in natura, lunar si practici sustinute de minim 3 ore, din toate aceste tehnici. Vom face si un retreat de 3 zile. Il voi anunta ulterior.

            Cursul este on-line si se va desfasura pe google meet, veti primi linkul de acces atunci. Donatia este de 260 de lei lunar si se plateste la inceputul fiecarei luni. Ca si la toate celelalte cursuri, vom putea incepe o grupa noua, imediat dupa lansarea acestui anunt sau chiar periodic si la alte date, cand se aduna un numar minim de cursanti, doar ca voi reposta ulterior anuntul si la alte date calendaristice.

            Facilitator: Emanuel Enache, 30 de ani in practica Yoga, fondatorul Harmony Yoga,  Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala si VIP - Vizualizare Individuala Personalizata. Practic Yoga de la 16 ani, am studiat Yoga si cu maestrii si swami din India, dar si din intreaga lume, am pregatit peste 50 de traineri de yoga in tara si in strainatate, majoritatea lor predau deja Yoga si am predat yoga la peste o mie de cursanti. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness. Am obtinut in timp si dilpome de nutritionist, fitness si de body pranic adjustment. 

https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html

            Va invit sa va inscrieti si pe cele doua grupuri ale mele de pe Fb, care depasesc impreuna 20.000 de membrii:  Harmony & Freedom Yoga si HARMONY ACADEMY & VISION BOARD VIP. Si pe grupurile mele de pe Telegram: Yoga On-Line

https://t.me/yogaonlineharmony - Namaste:) Studiem diverse forme de Yoga si Harmony Yoga!, - Tantra On-Line - Lumea Tantrei prin tot ceea are ea mai bun si mai beatific

https://t.me/onlinetantra, - Masaj si Terapii Complementare - https://t.me/joinchat/HuCC4BXM77ASDSbxyOfowA - Un grup despre toate tipurile de masaj si toate terapiile complementare, - Dezvoltare Personala, Emotionala si Spirituala

https://t.me/dezvoltarepersonalaro - Dezvoltarea si Inflorirea pe toate nivelele fiintei umane, - Astrologie & Feng Shui & Vastu & Human Design - Tot ce tine de aceste domenii vaste si fascinante:) - https://t.me/AstroFengShuiVastuHumanDesign, - The Secret & Vizualizare & Vision Board - Secretul Reusitei unei Vizualizari si Materializari pana in planul fizic! https://t.me/VizualizarePrinVisionBoard.

 E-mail: emytraineryoga@gmail.com, traineryoga.blogspot.ro

Instagram: Emy Trainer Yoga, Twitter: Emy Trainer Yoga

Skype: Trainer Yoga Emy Emanuel

 

 Ofera-ti cea mai buna versiune si forma a ta!

 Va astept cu drag! Namaste:)

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu