joi, 13 mai 2021

Curs on-line de Consilier Spiritual

 

                                                Curs on-line de Consilier Spiritual

 https://fb.me/e/1xJdigsxh

             In aceste zile tot mai multa lume isi exerseaza si aceste nivele ale Maestrului interior, dintr-o chemare interioara plina de altruism, bunatate si har. Stim cu totii si vedem zilnic ca ea se mai mixeaza si cu interese financiare sau de alt gen, are momente de cresncendo si momente de renuntare si retragere. Este firesc ca fiecare sa o dezvoltam in propriul ritm si prin propria unicitate! Insa la fel de firesc este sa intelegem si legile subtile energetice si sa ne dezvoltam permanent propria practica si evolutie spirituala, care sa ne permita sa putem ajuta si consilia spiritual si alti semeni ai nostrii, frati si surori pe aceeasi cale a evolutiei spirituale! Pentru ca intelegand aceste aspecte energetice, karmice si dharmice, alchimizari si cresteri interioare, ne permite sa urcam treptat si constant, sa ne purificam si sa ne curatam de preluarile karmice si sa ne accesam puterile corpurilor de lumina si ale Sinelui nostru divin! Deci practica si intelegerea noastra trebuie sa fie de jos si pana sus si de sus pana jos!

            In acest sens e important sa intelegem ca dezvoltarea spirituala duce si la dezvoltarea personala si invers! Este ceva firesc si natural. Sunt aproape la fel de legate ca si prosperitatea spirituala ce dezvolta prosperitatea materiala si invers. Este important sa nu confundam mijloacele cu scopurile si sa nu ignoram practica noastra spirituala energetica zilnica, sa nu ramanem doar in minte si ego, ci sa echilibram mintea si inima prin energia chakrelor aliniate si echilibrate zilnic, sa topim egoul prin beatitudinea constiintei, a pacii interioare, a iubirii si compasiuni, prin trezirea nivelelor de bodhisattva si maestru interior!

            In toate acestea joaca un rol important intelegerea holistica si plina de bun simt, care sa dezvolte o practica personalizata periodica si sa ne ofere o putere de alchimizare continua in fiinta, mai mare decat eventualele blocaje interioare sau preluari karmice aparute prin practicarea diverselor terapii! Vom analiza proiectia lor pe corpul fizic. Vom stii cum sa ne curatam auric de stringuri, cum sa ne inchidem gaurile aurice, cum sa ne autoevaluam fiecare chakra, puterea de atentie, discernamant, clarvedere, empatie si intuitie. Iar in ceilalti pe care ii ajutam, vom putea intelege si simti mai bine cauzele subtile ale bolilor sau dezechilibrelor, dar si deschiderile si trezirile energetice unice pe care ei le manifesta si cum putem, treptat si pana la ce nivel vom avea voie sa ii ajutam sa inceapa sa se ajute, sa se vindece si sa infloreasca si singuri! Sunt secrete nespuse inca, desi sunt foarte evidente.

            Vom studia si cateva cazuri de exceptie din mai multe cai spirituale, ca sa putem intelege mai bine tot acest proces complex, tainic si foarte cautat in aceste zile. Si vom intelege mai bine care ne sunt practicile, tehnicile specifice, pe care le-am mai exersat si in alte vieti, raportat la ceea ce practicam pana acuma si cum putem sa accesam treptat si acele comori interioare inca neexplorate indeajuns.

           

            Toate acestea le vom dezvolta punctual si treptat, pe parcursul a 3 luni. Cursul se adreseaza atat terapeutilor, trainerilor, cat si incepatorilor pe calea spirituala. Se va forma si un grup de sustinere si discutii libere, veti primi planse, questionare, cursuri, materiale video si carti pe aceste teme.

            Cursul on-line si se va desfasura pe google meet, veti primi linkul de acces atunci. Donatia este de 260 de lei si se plateste la inceputul fiecarei luni. Ca si la toate celelalte cursuri, vom putea incepe o grupa noua, imediat dupa lansarea acestui anunt si chiar periodic si la alte date, doar ca voi reposta anuntul si la alte date calendaristice.

             Facilitator: Emanuel Enache, 30 de ani in practica Yoga, fondatorul Harmony Yoga,  Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala si VIP - Vizualizare Individuala Personalizata. Practic Yoga de la 16 ani, am studiat Yoga si cu maestrii si swami din India, dar si din intreaga lume, am pregatit peste 50 de traineri de yoga in tara si in strainatate, majoritatea lor predau deja Yoga si am predat yoga la peste o mie de cursanti. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.

https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html

            Va invit sa va inscrieti si pe cele doua grupuri ale mele de pe Fb, care depasesc impreuna 20.000 de membrii:  Harmony & Freedom Yoga si HARMONY ACADEMY & VISION BOARD VIP. Si pe grupurile mele de pe Telegram: Yoga On-Line

https://t.me/yogaonlineharmony - Namaste:) Studiem diverse forme de Yoga si Harmony Yoga!, - Tantra On-Line - Lumea Tantrei prin tot ceea are ea mai bun si mai beatific

https://t.me/onlinetantra, - Masaj si Terapii Complementare - https://t.me/joinchat/HuCC4BXM77ASDSbxyOfowA - Un grup despre toate tipurile de masaj si toate terapiile complementare, - Dezvoltare Personala, Emotionala si Spirituala

https://t.me/dezvoltarepersonalaro - Dezvoltarea si Inflorirea pe toate nivelele fiintei umane, - Astrologie & Feng Shui & Vastu & Human Design - Tot ce tine de aceste domenii vaste si fascinante:) - https://t.me/AstroFengShuiVastuHumanDesign, - The Secret & Vizualizare & Vision Board - Secretul Reusitei unei Vizualizari si Materializari pana in planul fizic! https://t.me/VizualizarePrinVisionBoard.

 E-mail: emytraineryoga@gmail.com, traineryoga.blogspot.ro

Instagram: Emy Trainer Yoga, Twitter: Emy Trainer Yoga

Skype: Trainer Yoga Emy Emanuel

 Va astept cu drag! Namaste:)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu