duminică, 18 aprilie 2021

Curs on-line de Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala - Cum sa-ti afli mandala energetica personala si yantra puterii tale interioare

Curs on-line de Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala
- Cum sa-ti afli mandala energetica personala si yantra puterii tale interioare

     Va invit la un nou sistem holistic pe care l-am dezvoltat in ultimii 4 ani: Cum sa iti afli harta si mandala chakrelor tale interioare, prin intelegerea energiilor arhetipului, chakrelor, dosha-urilor ayurvedice, nivelului tau de respiratie, de acumulare si de control al energiei proprii si prin concretizarea acestora intr-o mandala energetica personalizata si intr-o yantra a puterii noastre interioare.        Acestea pot fi scoase din propriul subconstient si inconstientul colectiv, prin accesarea supramentalului. O sa putem face toate acestea prin:
- chestionare care sa ne ajute sa ne intelegem ce tipologia arhetipala, propria tipologie ayurvedica, astrologica si mai ales ce tipologie energetica a chakrelor avem noi acum si aici - optional, in afara cursului, se va putea aplica si yogagrama - un chestionar extins, individual pentru a surprinde dinamica actuala a chakrelor din propria fiinta, cu blocajele si trezirile personale,
- prin tehnici de desen introspectiv - in care vom putea intelege, intui, concretiza prin desen si pictura si manifesta mandala energetica personalizata si yantra propriei noastre puteri interioare!
- tehnici de echilibrare a emisferelor cerebrale, a inteligentei, puterii de introspectie, atentie si vizualizare - VIP - Vizualizare Individuala Personalizata,
- lucru cu cele 5 energii la nivel de respiratie, yoga si tao,
- vom insoti aceste tehnici si de tehnici de Vision Mind Music, binaural music therapy si muzicoterapie mantrica.
- si nu in ultimul rand, vom integra si tehnici de lucru cu energia orgonilor, a cristalelor si aromoterapie.
     Sunt tehnici noi, accesibile, surprinzator de profunde si de eficiente, atunci cand le intelegem si actionam ca un tot, la nivel holistic!
     Fiecare curs va fi impartit intre tehnici energetice si tehnici de chakra design, meditatii insight mindfulness si constientizari ce vor putea fi desenate, schitate sau pictate.
Se va forma un grup de lucru si se vor primi planse, cursuri, carti, materiale video. Bonus: fiecare cursant va primi cadou un film cu energia mantrelor chakrelor, cu afirmatii pentru fiecare chakra, cu energia fractalilor, realizat de mine - "Cei 7 la Infinit", prin care, timp ce 30 de min isi poate echilibra si energiza chakrele.
     Cursul dureaza o luna, cu 4 sedinte, timp de 1 ora si jumatate, o data pe saptamana. Si ca donatie este 300 de lei. Cei care mai aduc inca un prieten, vor putea plati 260 de lei. Cursul se va tine on-line prin google meet. Optional se pot face si celelalte module, dar asta vom putea vorbi dupa aceasta prima luna de curs. Inscrierile si formarea grupelor se pot face inca din ziua lansarii cursului.
Rezervari si alte detalii organizatorice la tel: 0724828949.
     Facilitator: Emanuel Enache, 29 de ani in practica Yoga, fondatorul Harmony Yoga, Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala si VIP - Vizualizare Individuala Personalizata. Practic Yoga de la 16 ani, am studiat Yoga si cu maestrii si swami din India, dar si din intreaga lume, am pregatit peste 50 de traineri de yoga in tara si in strainatate, majoritatea lor predau deja Yoga si am predat yoga la peste o mie de cursanti. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.
https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html
     Va invit sa va inscrieti si pe cele doua grupuri ale mele de pe Fb, care depasesc impreuna 20.000 de membrii: Harmony & Freedom Yoga si HARMONY ACADEMY & VISION BOARD VIP. Si pe grupurile mele de pe Telegram: https://t.me/AstroFengShuiVastuHumanDesign - Astrologie & Feng Shui & Vastu & Human Design - Tot ce tine de aceste domenii vaste si fascinante:)
https://t.me/yogaonlineharmony - Yoga On-Line - Studiem diverse forme de Yoga si Harmony Yoga!,
https://t.me/onlinetantra - Tantra On-Line - Lumea Tantrei prin tot ceea are ea mai bun si mai beatific
https://t.me/joinchat/Shm8hV-bHALI5-jA - Masaj si Terapii Complementare - https://t.me/dezvoltarepersonalaro - Un grup despre toate tipurile de masaj si toate terapiile complementare,
https://t.me/dezvoltarepersonalaro - Dezvoltare Personala, Emotionala si Spirituala - Dezvoltarea si Inflorirea pe toate nivelele fiintei umane,
https://t.me/VizualizarePrinVisionBoard - The Secret & Vizualizare & Vision Board - Secretul Reusitei unei Vizualizari si Materializari pana in planul fizic.
E-mail: emytraineryoga@gmail.com, traineryoga.blogspot.ro
Instagram: Emy Trainer Yoga, Twitter: Emy Trainer Yoga
Skype: Trainer Yoga Emy Emanuel
     Voi reprograma acest eveniment si la alte date ulterioare, de aceea cei care sunteti interesati, puteti deja sa imi scrieti si inainte de eveniment,
pentru ca voi forma, periodic mici clase din mers.
Va astept cu drag! Namaste:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu