miercuri, 14 august 2019

Tabara Reintinerire prin Yoga si Trezirea celui de al 3 lea ochi

Vacanta Reintinerire prin Yoga si Trezirea celui de al Treilea ochi!

- 2 - 8 septembrie 2019 - Tabara Intiatica - Eforie Nord - Techirghiol

Va invit acum intr-o tabara spirituala aparte, dedicata atat Reintineririi, sub amprenta celor 3 R: Relaxare, Regenerare si Reintinerire, cat si a trezirii treptate a celui de al treilea ochi!

Toata lumea e de accord ca nu putem sa ne gandim la reintinerire, pana nu detoxifiem si purificam organismul. Pana cand nu incepem sa ne trezim si cel de-al treilea ochi, Supramentalul, printr-o intelegere si practica justa si eficienta. Pana cand un echilibru viu al vietii si al circuitelor vietii nu este restabilit. Iar din acest punct de vedere Yoga si Ayurveda, Medicina Traditionala Chinezeasca, Taoismul si Medicina Traditionala populara, au foarte multe tehnici si retete prin care putem incepe sa le studiem si sa le aplicam in propriul nostru ritm si pentru propria nostra sanatate. Se vor oferi si tehnici de detoxifiere si purificare si o lista de alimente si plante reintineritoare.
Am pregatit ceva special, ca de fiecare data si pentru aceasta tabara – tehnici yoghine specifice de reintinerire pentru fiecare chakra: din hatha yoga – vom aborda celebra tehnica de activare a vitalitatii – Prithivi Namaskar, care este o premiera pentru lumea europeana, cat si tehnici de pranayama pentru activarea fiecarei chakre – vom practica cel putin 30 de minute zilnic aceste tehnici foarte frumoase si puternice de pranayama, tehnici dinamice din Vinyasa Yoga, dar si tehnici relaxante din Yin si Restorative Yoga si meditatii cu elementele naturii!

Vom practica aceste tehnici dimineata pe plaja, ca si in tabara de anul trecut din Grecia. Dar vom incepe unele zile si cu o baie de namol si in ghiol si apoi ne vom amplifica energiile prin practica Yoga.
La malul Marii Negre, vom practica Yoga dimineata pe plaja, apoi vom putea vizita si alte statiuni de pe litoral – din Constanta pana la Mangalia, iar dupa-masa vom practica tehnici specifice de reintinerire direct in Lacul Techirghiol, folosind si puterea curativa si reintineritoare foarte puternica a apei sarate si a namolului din lac!
Dupa masa, de la ora 18, veti putea participa la seminarii despre reintinerire si regenerare, sesiuni de raspunsuri si intrebari libere pe tema vietii spirituale, trezirea celui de al Treilea ochi, vision board si tehnici de vizualizare, regenerare si reintinerire, taoism si alchimie interna, dacologie, piramidologie, parapsihologie, clarviziune si isihasm - vom aborda si Rugaciunea Inimii la cele 6 + 1 nivele ale sale.
Veti invata tehnici frumoase si puternice, care atat in tabara va vor incarca bateriile pentru tot anul, dar pe care apoi le veti putea practica si acasa, oricand! Corpul nostru are si aceste resurse de reintinerire, pe care majoritatea dintre noi nu le accesam si nu le folosim! Pentru ca fiecare dintre noi poate sa ajunga la izvoarele enegiilor sale profunde, unice si reale, dincolo de teorie si de minte! Iar aceasta, tehnicile yoga o pot face cel mai bine:)
Vom descoperi impreuna filoanele si secretele energetice, din care ne vom incarca apoi si rezervele noastre energetice, sufletesti si spirituale!

Ne vom organiza sa mergem cu mai multe masini, gen caravana si sa ne putem ajuta si ghida reciproc pe tot parcursul taberei. Cazarea si-o poate asigura fiecare unde doreste, dar va exista posibilitatea sa locuim si toti la o pensiune sau la un hotel. Programul de participare la toate activitatile taberei este optional, nu e obligatoriu. Pe masura ce ne apropiem de perioada taberei, fiecare dintre participanti va primi si alte detalii mai amanuntite.

Facilitator:
Emanuel Enache - trainer yoga acreditat international, fondatorul lui Harmony Yoga si promotorul Tarii Internationale a Yogai si a Institutului de Vizualizare Creatoare. Un yoghin ce a verificat prin practica sa directa, in ultimii 25 de ani, multe stiluri si forme de yoga si care preda de cativa ani Harmony Yoga - Yoga Armoniei si yoga personalizata, atat direct, cat si on-line, in tara, dar si in strainatate.
Pretul de participare in aceasta tabara spirituala de 7 zile este de 700 de lei de persoana, atat pentru romani, cat si pentru straini.
Prima transa de bani este de 400 de lei si va trebui achitata pana in 1 august 2019 sau cine e deja hotarat, chiar si mai repede. Iar a doua transa de 300 de lei va trebui achitata pana la 20 august 2019. Se vor mai face inscrieri in tabara pana in 1 septembrie 2019. Pentru orice modificare veti fi anuntati in timp util, fiecare participant, telefonic!

Vom primi in acest grup persoane cu aspiratii spirituale, pline de bun simt si armonie ca sa ne simtim bine impreuna si sa fie o vacanta spirituala de neuitat! Ne rezervam dreptul sa alegem participantii, fie direct, daca ne cunoastem deja, nu va fi o problema, fie in urma unei discutii telefonice:) Pentru cursantii care vin din straintate li se va asigura translator in limba engleza. Locurile nu sunt limitate!
Se va putea participa si doar la o anumita parte a taberei, fie doar la prima sau doar la a doua jumatate a taberei. Da, pot sa vina in aceasta tabara si alte persoane care pot insoti participantii, dar care sa nu doreasca sa participe la programul taberei. Doar ca va trebui, pentru serviciile pe care le vom face si pentru ei sa plateasca o taxa de 100 de lei. Prioritate la cazare o vor avea participantii directi la tabara, dar vom reusi, ca si pana acum, sa gasim solutii optime sa fie bine pentru toata lumea!

Rezervari si alte detalii la tel: 0724828949. E-mail: emytraineryoga@gmail.com,
Skype: Trainer Yoga Emy Emanuel. Fb: Emanuel Enache - Harmony Yoga Founder, Instagram: Emy Trainer Yoga, Fb group: ۞ Freedom & Harmony Yoga ۞, https://traineryoga.blogspot.com, http://internationalyogacountry.blogspot.ro/

Va asteptam cu mare drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu