vineri, 31 mai 2019

Curs de Yoga in Natura - 3 - 5 ore



Yoga in Natura - 3 - 5 ore

            Te invit sa participi la un Curs de Yoga practicat in mijlocul naturii, descult, la marginea padurii, avand muzica pasarilor si a izvorului in fundal si bucurandu-ne din plin de energia racoroasa a naturii si de lumina vie a Soarelui! Te invit sa poti simti la propriu ce inseamna sa practici Yoga timp de 3 ore inncontinuu, ce inseamna sa iti simti si sa iti trezesti energiile la niste nivele pe care nu le credeai ca sunt in fiinta ta! Si chiar mai mult, sa simti puterea de reintinerire a Yogai si a propriului corp, sa simti ce inseamna sa ai energie 100% sau chiar mai mult! Deschide un dialog viu cu corpul tau, dincolo de minte, vin-o si simte energiile vietii din templul corpului tau, in mijlocul templului naturii ancestrale!

            Yoga desi este foarte la moda acum, reprezinta dincolo de un trend ascendent si o cale spre propria armonie si sanatate, spre propriul echilibru si dinamism, pe toate nivelele fiintei: energetic, emotional si mental!
            E important sa ne dam seama exact unde suntem, ce vrem, ce putem si de ce avem nevoie din Yoga si apoi, cu bun simt, in ritmul propriu si cu pasi siguri, sa obtinem o stare de sanatate si de armonie superioara si stabila! Nu se fac sfortari si nici nu se impun anumite standarde sau dogme, pentru ca fiecare are ritmul si felul sau unic si distinct! Iar Yoga ca stiinta milenara a dovedit deja ca poate sa ajute fiecare om si are resurse benefice inepuizabile, pe toate nivelele fiintei!
            Yoga confera sanatate, longevitate, energie, regenerare si armonie, practicata dupa regulile bunului simt si dupa normele etice, morale si spirituale!
            Harmony Yoga este un mod de a practica nou, modern, complex, treptat si personalizat, axat pe sanatate si dezvoltare personala armonioasa (fara conotatii religioase sau dogmatice)! Harmony Yoga este o combinație de posturi statice si posturi dinamice, care imbina Yoga traditionala cu Yoga moderna, scopul ei este de trezire a chakrelor fiintei.

            Vom folosi posturi corporale - asane din Hatha Yoga traditionala - pentru a ne însănătoşi şi revigora corpul, tehnici de respiraţie şi purificare din Kriya şi Tummo Yoga - pentru a ne purifica şi reîntineri, tehnici de concentrare din Raja şi Yantra Yoga - pentru a ne extinde capacităţile mentale şi supramentale, tehnici de purificare emoţională din Atma şi Bhakti Yoga, vom apela la tehnici complexe din Kundalini şi Vinayasa Yoga - pentru a ne trezi chakrele, tehnici de meditaţie şi mindulness din Jnana şi Dhyana Yoga - pentru a intra în contact cu Supra Eul nostru, tehnici de Yoga moderna: Flow si Vinyasa Yoga, pentru dinamismul interior şi flexibilitate şi tehnici de relaxare profundă din Yin şi Restorative Yoga specifice unei Yoga terapeutice.

            Cursul se va tine intr-o poiana in natura, la 30 de min de Alba Iulia si vom anunta din timp urmatoarele duminici in care se va tine, cand vremea ne va permite - vom face acest curs, de Yoga in Natura duminica, din iunie pana in septembrie!
            Pot sa participe si incepatori - fiecare va practica ce si cum poate, fara sa foerteze inutil, si mai ales, cat simte, din cele 3 ore - se va putea opri oricand - dar va putea si simti cum trec foarte repede cele 3 ore :) Apoi vom lua o pauza de masa - fiecare este rugat sa isi aduca mancarea la pachet si ne vom plimba apoi prin natura, iar la sfarsitul celor 5 ore, vom practica 30 de min, o meditatie in inima padurii, intr-o padure cu o liniste si o pace ancestrala, de la facerea timpului parca:)
            Donatia va fi de 50 de lei. Cei interesati vor primi detaliile cu locul si harta de ajuns acolo. Se va merge in grup cu masinile - cine nu are masina sa sune, ca sa il ajutam cu transportul. Programul va incepe la ora 11 si se va termina, in principiu la ora 16! Puteti lua un mic dejun fresh, dar nu prea copios, ca sa putem realiza si pranayama, de la ora 11 incolo. Va puteti aduce o patura si un izopren - se va practica in iarba, pe un platou - si o palarie pentru soare:)

            Cursul de Yoga va fi predat de catre un Trainer Yoga acreditat international, cu diplome obtinute in U.K. si S.U.A. si avand o experienta de 25 de ani in practica Yoga, fondatorul Harmony Yoga, Emanuel Enache. Pe partea de Dezvoltare Personala detine diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Terapie Subliminala, Theta Healing si Mindfulness.

E-mail: emytraineryoga@gmail.com, traineryoga.blogspot.ro
Instagram: Emy Trainer Yoga, Fb group: ۞ Freedom & Harmony Yoga ۞

Alte detalii si programari se fac la tel: 0724828949.
Va asteptam cu drag! Namasthe!

"Postura este imobila, ferma si confortabila. Aceasta se realizeaza prin disparitia efortului si meditatia asupra suflului." [Yoga Sutra II, 46-48]



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu