vineri, 4 august 2023

Retreat de Activare a Corpului de Lumina, Cinciș - 25 - 27 august 2023


 Retreat de Activare a Corpului de Lumina, Cinciș - 25 - 27 august 2023

Trezește-ți corpul de lumina! Alege beatitudinea!

 https://fb.me/e/JtDuW6nn

https://traineryoga.blogspot.com/2023/08/retreat-de-activare-corpului-de-lumina.html

            Viata in fiecare dintre noi se manifesta constant prin Corpul nostru de Lumina Divina!

            In acest retreat vom invata si exersa sa putem accesa si trai constienti, perioade din ce in ce mai mari de timp, in Corpul nostru de Lumina! Acesta este una dintre cele mai puternice realitati ale vietii fiintei umane, atat ca putere si protectie, cat si ca ascensionare, autovindecare si iluminare.

            Este important pentru fiecare dintre noi sa invatam sa "mancam" Lumina Divina, sa ne imbaiem in Harul si Sfantul Duh, in Lumina Iubirii Divine, cel putin o data peste zi sau chiar sa exersam periodic de mai multe ori pe zi si prin mai multe tehnici coroborate, imersia si contopirea cu Beatitudinea Corpului nostru de Lumina!

            Este esential sa o putem face pe cat mai multe nivele ale fintei noastre, iar tehnicile sa ne poata duce spre o practica plina de aspiratie si placere, spre o stare de bucurie interioara ce transcende timpul, egoul si mintea obisnuita si sa ne dam seama cate secunde si minute traim efectiv cu adevarat si "rezistam" in imbratisarea Iubirii Divine, nu doar la nivelul informational al egoului, ci mai ales prin plinatatea inimii. Aceasta ne va vindeca, trezi si inalta spiritual mult mai rapid si mai profund ca multe alte cai si tehnici.

            Vor fi 3 zile pline de Gratie Divina si Trezvie Spirituala, cu un program divers si placut, ce va cuprinde: tehnici de prana healing cu lumina - atat pentru fiecare, cat si pentru grupuri mai mari, tehnici de yoga si pranayama cu lumina, de vizualizare si de simtire a corpului nostru de lumina, de incarcare cu lumina a gaurilor aurice si de taiere a string-urilor aurice, tehnici de protectie aurica, de vindecare energetica a arborelui genealogic al neamului si al familiei si a copiilor, tehnici de activare a ADN-ului fintelor de 5D, tehnici de simtire a Ingerilor nostrii pazitori, tehnici ce ne pot ajuta in momentul trecerii, dar si in fiecare moment al vietii noastre, atat peste zi, cat si atunci cand ne dedublam astral in somn.

            Ne vom da seama si mai bine in acest retreat ce parti din noi ne blocheaza inca accesarea continua si mai usoara a Corpului nostru de Lumina, cand am mai facut-o noi, in aceasta viata, modul unic prin care fiecare dintre noi o putem face, atat singuri, cat si in cuplu  si mai ales vom stii ce sa facem concret, de atunci inainte, ca sa avem un plan real, o motivatie vie, o perseverenta si o eficienta spirituala armonioasa, o practica puternica si o aspiratie constanta, de a ne regasi si aprofunda propriul nostru ritm si nivel de iluminare, in contact direct si nemijlocit cu Gratia si Iubirea Divina, din care si Corpul nostru de Lumina este manifestat si mentinut permanent, atat in viata aceasta, cat si in vietile dintre vieti, prin puterea Dharmei si Gratiei Luminii Divine.

            Organizator: Emanuel Enache, fondatorul Harmony Yoga Academy si al: Harmony Yoga, Harmony Massage, Harmony Tantra, Harmony Vastu, Harmony Kundalini Yoga, Harmony Ayurvedic Rasayanas si fondatorul Sistemelor Armoniei Vietii. Practic Yoga de 32 de ani, de la 16 ani, am studiat Yoga cu maestrii din intreaga lume si cu swami din India, de la care am primit intierea pe linia de Kriya Yoga a lui Babaji. Am pregatit peste 50 de traineri de yoga si peste 20 de traineri de tantra in tara si in strainatate si am predat yoga la peste 1.000 de cursanti, avand peste 15.000 de ore de Yoga predate. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Thay Yoga Massage, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.

https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html

Contact: https://www.facebook.com/TrainerYoga

Emy Trainer Yoga on Instagram

https://www.facebook.com/groups/harmonyoga - Harmony Freedom Yoga

HARMONY YOGA ACADEMY: https://www.youtube.com/channel/UCV7AA0p1etYpNdoiAGo8dow

SPIRIT TV & RADIO SPIRIT: https://www.youtube.com/channel/UCwOCR7mkmolv7y48HqfAtqg

@EmyHarmony pe Telegram

Grup de Vindecare, Rugaciune si Meditatie:https://t.me/GRUPdeVindecareRugaSiMeditatie

             Locatia va fi intr-o frumoasa cabana de pe malul Lacul Cincis, Lacul Verde de Smarald.

            Alte detalii organizatorice si inscrieri se fac la tel: 0724828949 sau prin e-mail: harmonyfounderyoga@gmail.com.

 Va asteptam cu drag!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu