joi, 7 aprilie 2022

Corporate Yoga - Yoga pentru Firme - Live si On-line:

 


Corporate Yoga - Yoga pentru Firme - Live si On-line:

    https://fb.me/e/2Ui6p5LO4

       https://traineryoga.blogspot.com/2022/04/corporate-yoga-yoga-pentru-firme-live.html      

        Yoga practicata la nivelul echipei unei firme ajuta atat angajatii, cat si firma. Angajatii se vor relaxa si vor invata tehnici de relaxare si energizare in timp scurt, iar firma va beneficia de o atmosfera relaxata si de eficienta marita in procesul muncii. Angajatii vor putea practica respiratii si posturi corecte si de intindere si relaxare a tensiunilor din coloana, umeri, ceafa, brate si din articulatii. In acelasi timp le vom corela cu sesiuni de relaxare vizuala si auditiva, dar si de Yoga rasului pentru o buna destindere, Yoga ochilor pentru a-si imbunatatii vederea, Yoga fetei, cromoterapie, aromoterapie, vocaloterapie, etc.

            Accentul se pune pe Yoga practicata ca o stiinta a vietii, ca un sport holistic al sanatatii, adaptata la fiecare, fara fortari sau excese si nu include elemente din alte religii orientale, etc.

            Vom adapta programul de yoga la specificul firmei si la numarul de participanti, si binenteles vom tine cont si de ceea ce angajatorul si angajatii vor dori. Nu vom taxa pe persoana, ci per general ca sa fie un pret modic si de bun simt. Vom putea face un program atat pentru on-line, cat si direct la sediul firmei. Impreuna vom putea gasi cele mai bune momente si zile cand vom putea programa sesiunile de yoga.

             Sunt studii care au dovedit succesul sesiunilor de yoga in cadrul firmelor, din intreaga lume: relatiile dintre angajati se armonizeaza si se relaxeaza, se imbunatateste vizibil lucrul in echipa si eficienta teamwork-ului, focusul asupra muncii, leardership-ul si legaturile dintre angajati si angjatori isi dezvolta mai mult calitatea si interactiunea umana si morala, energia si prosperitatea per general a firmei cresc vizibil! Si nu in ultimul rand, lumea pleaca acasa mai putin obosita ca de obicei, in felul acesta venind mai cu drag la servici si avand si mai multa energie pentru timpul liber si familie!

             Facilitator: Emanuel Enache, 30 de ani in practica Yoga, fondatorul Harmony Yoga, Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala si VIP - Vizualizare Individuala Personalizata. Practic Yoga de la 16 ani, am studiat Yoga si cu maestrii si swami din India, dar si din intreaga lume, am pregatit peste 50 de traineri de yoga in tara si in strainatate, majoritatea lor predau deja Yoga si am predat yoga la peste o mie de cursanti si am peste 20.000 de ore de yoga predate. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.

https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html

 Rezervari si alte detalii la tel: 0724828949. E-mail: emytraineryoga@gmail.com,

Skype: Trainer Yoga Emy Emanuel. Fb: Emanuel Enache - Harmony Yoga Founder, Instagram: Emy Trainer Yoga, Fb group: ۞ Freedom & Harmony Yoga ۞, https://traineryoga.blogspot.com, https://t.me/dezvoltarepersonalaro.

 Va asteptam cu drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu