vineri, 3 decembrie 2021

Online Energetic Retreat - un Retreat de Tehnici Energetice Holistice - 3 - 9 ianuarie 2022:

 

Online Energetic Retreat - un Retreat de Tehnici            Energetice Holistice - 3 - 9 ianuarie 2022

  https://traineryoga.blogspot.com/2021/12/online-energetic-retreat-un-retreat-de.html

https://fb.me/e/1fyvgBE7Z

             Pasim in fiecare secunda intr-o noua energie a Vietii noastre... Cu toate partile si organele corpului nostru, cu fiecare respiratie, cu fiecare constientizare si intelegere mentala, afectiva, cu egoul si sufletul nostru, ne traim fiecare Viata asa cum stim si cum putem...

            E firesc sa incercam sa intelegem cu mintea aceste mecanisme ale vietii, aceste realitati contemporane, dar e nefiresc sa ramanem numai in minte si sa tot memoram noi informatii si cursuri, fara sa ne dezvoltam si capacitatea de a le trai in viata noastra si prin evolutia spirituala, si a le transpune direct in practica zilnica, in ritmul si in felul noastru unic!

             Stim cu totii ce inseamna sa tot memorezi si sa traiesti in minte, fie din amintirile trecutului, fie in proiectiile viitorului, dar fara o conexiune profunda cu corpul nostru fizic, cu corpul nostru energetic sau alte corpuri de lumina...

            Doar mintea noastra, inca, nu ne poate vindeca, echilibra si trezi deplin... Insa atunci cand incepem sa pornim si din energiile corpului si ale naturii umane, inspre echilibrarea mintii si topirea egoului in beatitudinea constiintei, abia atunci incepem sa si devenim ceea ce dorim, de fapt sa redevenim ceea ce suntem cu adevarat!  

            Iar motto-ul si orizontul acestui retreat este acesta: Mecanismele vietii sunt mult mai profunde si mai puternice decat mecanismele mintii, ale bolilor sau ale egoului, teoria ne ghideaza, dar practica ne vindeca si ne infloreste!

             Reaintoarcerea la energiile arhetipale, la izvoarele fiintei noastre ne va ajuta:

- sa simtim energiile vietii din corpul nostru,

- sa le echilibram pentru o stare de sanatate armonioasa,

- sa le controlam si cu mintea, dar mai ales cu simtirea, sa iesim din memorie si sa pasim in misterul creatiiei vietii,

- sa oprim acele mecanisme energetice, care ne fac una sa spunem, alta sa simtim, alta sa fim si alta sa actionam...,

- sa intelegem prin traire directa, nu doar mentala, urcarea energiilor si inflorirea lor pe nivele superioare ale fiintei,

- sa descifram harta obiceiurilor energetice gresite ale corpurilor noastre, ascunse de ego si ignorate de minte, dar manifestate de trup, folosiind in primul rand atu-urile propriei fiinte.

             Priviti doar in jur si veti putea cu usurinta sa observati, ca acest capitalism spiritual, care se clatina, fiind construit pe vechiul comunism spiritual, incepe sa dispara, impreuna cu informatii mentale fara o legatura directa cu energiile corpului si ale vietii... Fiecare e liber sa citeasca carte dupa carte, sa frecventeze curs dupa curs, dar mai ales cartea propriei vieti merita citita si inteleasa, cursul vietii noastre si harta corpului nostru merita cel mai mult aprofundate si simtite!

            Pana nu ne intalnim si ne topim mintea, in energiile corpului, energiile de jos se vor reflecta haotic in minte, iar sufletul va simti aceasta si spiritul va ramane ocultat in norii energiilor haotice si necontrolate, ne-echilibrate, in primul rand!

            Stim cu totii ca am avut si avem fiecare perioade in care ne ascundem prin orgoliul egoului si prin cutele mintii, de imbatranirea si imbolnavirea corpului nostru... Ne place sa zabovim in orizontala energiilor, fara sa ne antrenam in ascensiunea verticala a energiilor vietii spre propria inflorire! Sunt si acestea etape, dar nu sunt calea si viata! Energia trezeste constiinta si astfel constiinta controleaza energia! Mintea si intelegerea noastra actuala nu are inca! aceasta putere reala, asupra materiei si energiei! Ne putem minti frumos toata viata, dar la fel de bine putem ajunge sa lucram si energetic, in asa fel incat mintea sa simta, nu sa proiecteze din memorie, ci sa inteleaga prin simtirea directa energiile vietii!

            Care este harta energetica a corpului tau acum si aici? Ce tehnici poti sa aplici - ca sa uiti apoi de tehnici si sa simti direct? Care este energia si ritmul trezirii propriilor tale chakre? Care sunt blocajele energetice si trezirile energetice ale fiecarei chakre a fiintei tale? Numai poti si numai este timp sa ii tot spui corpului, potentialului si destinului tau: am citit aceasta carte din care peste doua luni numai retii mare lucru, am fost la acel curs interesant si scump, in care egoul meu s-a simtit bine, dar doar cu mintea... si energetic practic opusul... Cand si cum vei incepe sa lucrezi in propriul tau ritm energetic spre propria ta inflorire pe toate! nivelele vietii tale?!

            Mergand pe harta corpului nostru vom simti ce adevaruri din spiritualitate sunt copy/paste, false sau adevarate si care nu se regasesc in noi, iar practica noastra energetica personalizata ne va vindeca corpul, inima si mintea, lumina spiritului ne va descifra tainele corpurilor noastre si ne vom cunoaste propria alchimie energetico-afectiv-mentala, ca pe un tot unitar si inaltator!

            Avem mai multa nevoie in aceste conjuncturi, de starea de meditatie, dar nu de meditatia aceea indusa de minte si memorie, ci de meditatia care apare in urma echilibrarii energiilor corpului si a unirii sufletului cu spiritul!

             Organizator: Emanuel Enache, fondatorul Harmony Yoga, Harmony Yoga Academy, Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala, promotorul Tarii Internationale a Yogai si a Institutului de Vizualizare Creatoare. Practic Yoga de 30 de ani, de la 16 ani, am studiat Yoga si cu maestrii si swami din India, dar si din intreaga lume, am pregatit peste 50 de traineri de yoga in tara si in strainatate, majoritatea lor predau deja Yoga si am predat yoga la peste 1.000  de cursanti, am peste 10.000 de ore de Yoga predate. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.

https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html
Emanuel Enache: „Pentru mine Yoga reprezintă viața umana în profunzimea ei”
https://www.yogasat.ro/emanuel-lucian-enache-pentru-mine...

            Detalii organizatorice: Am invitat si voi continua sa invit la acest Retreat on-line lunar, colaboratori si alti organizatori, oameni frumosi si spirituali, care au o practica spirituala, un suflet mare si o minte deschisa! Ii voi prezenta si introduce periodic, la fiecare cateva zile pe fiecare colaborator si cursul sau!

            Va fi o lista de cursuri despre practici energetice din Yoga, Tao, Reiki, Ayurveda, Tantra, Vizualizare Creativa, Vastu si Feng Shui, Thay Yoga Massage, Insight Chakra Design, Brain Muzik, etc.

            Pana in 1 ianuarie vor fi prezentate aici, periodic, aceste cursuri si trainerii lor, iar din 3 pana in 9 ianuarie 2022 veti putea participa efectiv si primi toate aceste cursuri, urmand ca cei care doresc sa poata aprofunda ulterior, fiecare curs pe alte nivele, direct cu trainerii pe care ii alege. Fiecare trainer isi va putea prezenta cursul intr-un scurt videoclip de introducere, impreuna cu o descriere ce vor apare aici, in acest eveniment. Iar cursul sau va reprezenta sinteza si viziunea sa proprie, din prisma practicii sale spirituale, in acel domeniu.

           De retinut va rog, ca nu va trebui sa fiti zilnic intre anumite ore on-line la acest seminar, exceptand cursurile live, ci cursurile le veti primi in mail si le veti putea viziona in privat online, pe canalul de youtube de mai jos. Deci dupa ce ati facut plata veti primi acces la toate cursurile, zi dupa zi, pana in 9 ianuarie, cand le veti avea pe toate. In urmatoarea luna vor fi alte cursuri. De aceea reducerile si gratuitatile facute de traineri vor fi valabile doar celor care participa. Prezentarea cursurilor va putea fi urmarita atat aici cat si pe:  https://spiritradiotv.blogspot.com/ si pe canalul de youtube: SPIRIT TV & RADIO SPIRIT, https://www.youtube.com/channel/UCwOCR7mkmolv7y48HqfAtqg.

            Donatia va fi de 140 de lei pentru toate aceste 7 zile, unde vor fi cateva zeci de ore de cursuri de spiritualitate din temele expuse mai sus. Donatia pentru a participa la o singura zi de cursuri va fi de 70 de lei.

            Am avea nevoie si de voluntari care sa ne ajute cu: distributia evenimentului - cel sau cea care aduce 3 prieteni primeste un diskount de 50%, la fel si ceilalti voluntari in functie de ajutorul oferit, se poate primi si gratuitate! Deci am avea nevoie de voluntari sa ne ajute cu distributia evenimentului, cu editari video si de imagini. Cautam si desenatori de benzi desenate care sa ne ajute sa dam drumul la un serial de benzi desenate despre Yoga. De asemenea avem nevoie de voluntari care sa raspunda printr-un video filmat cu propriul telefon, la cateva intrebari despre Yoga. Vom include aceste raspunsuri intr-un documentar serial: Renasterea Yogai. Pentru toate acestea se vor putea oferi reduceri sau gratuitati in fiecare luna la aceste evenimente.

            Alte detalii şi programări se fac la tel: 0724828949 sau prin e-mail: retreatenergeticonline@gmail.com.

  Va multumim si va asteptam cu drag!

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu