joi, 23 septembrie 2021

Yoga celor 5 elemente ale naturii - MiniRetreat Yoga Lacul Cincis - 9 - 10.10.2021



Yoga celor 5 elemente ale naturii - MiniRetreat Yoga Lacul Cincis -  9 - 10.10.2021

 

https://fb.me/e/1JyFba3og

https://traineryoga.blogspot.com/2021/09/yoga-celor-5-elemente-ale-naturii.html

 

            Te invit sa participi la un MiniRetreat de Yoga practicat in mijlocul unei naturi de o frumusete aparte, pe malul lacului de la Cincis, Hunedoara!

            Te invit sa poti simti la propriu ce inseamna sa practici Yoga pe maulul lacului, ce inseamna sa iti simti si sa iti trezesti energiile la niste nivele pe care nu le credeai ca sunt in fiinta ta! Si chiar mai mult, sa simti puterea de reintinerire a Yogai si a propriului corp, sa simti ce inseamna sa ai energie 100% sau chiar mai mult! Deschide un dialog viu cu corpul tau, dincolo de minte, vin-o si simte energiile vietii din templul corpului tau, in mijlocul templului naturii ancestrale!

 

            Yoga desi este foarte la moda acum, reprezinta dincolo de un trend ascendent si o cale spre propria armonie si sanatate, spre propriul echilibru si dinamism, pe toate nivelele fiintei: energetic, emotional si mental!

            E important sa ne dam seama exact unde suntem, ce vrem, ce putem si de ce avem nevoie din Yoga si apoi, cu bun simt, in ritmul propriu si cu pasi siguri, sa obtinem o stare de sanatate si de armonie superioara si stabila! Nu se fac sfortari si nici nu se impun anumite standarde sau dogme, pentru ca fiecare are ritmul si felul sau unic si distinct! Iar Yoga ca stiinta milenara a dovedit deja ca poate sa ajute fiecare om si are resurse benefice inepuizabile, pe toate nivelele fiintei!

            Yoga confera sanatate, longevitate, energie, regenerare si armonie, practicata dupa regulile bunului simt si dupa normele etice, morale si spirituale!

            Harmony Yoga este un mod de a practica nou, modern, complex, treptat si personalizat, axat pe sanatate si dezvoltare personala armonioasa (fara conotatii religioase sau dogmatice)! Harmony Yoga este o combinație de posturi statice si posturi dinamice, care imbina Yoga traditionala cu Yoga moderna, scopul ei este de trezire a chakrelor fiintei.

 

            Vom folosi posturi corporale - asane din Hatha Yoga traditionala - pentru a ne însănătoşi şi revigora corpul, tehnici de respiraţie şi purificare din Kriya şi Tummo Yoga - pentru a ne purifica şi reîntineri, tehnici de concentrare din Raja şi Yantra Yoga - pentru a ne extinde capacităţile mentale şi supramentale, tehnici de purificare emoţională din Atma şi Bhakti Yoga, vom apela la tehnici complexe din Kundalini şi Vinayasa Yoga - pentru a ne trezi chakrele, tehnici de meditaţie şi mindulness din Jnana şi Dhyana Yoga - pentru a intra în contact cu Supra Eul nostru, tehnici de Yoga moderna: Flow si Vinyasa Yoga, pentru dinamismul interior şi flexibilitate şi tehnici de relaxare profundă din Yin şi Restorative Yoga specifice unei Yoga terapeutice.

 

            Detalii Organizatorice:

            Vom pleca sambata dimineata, in jur de ora 10, cu masinile, in stil caravana bucuriei vietii:), spre lac. Ne vom caza, la o cabana frumoasa si calduroasa! Avem deja o cabana rezervata, chiar pe malul lacului, cu o priveliste absolut superba! Si apoi vom iesi sa practicam Yoga pe malul lacului. Spre seara vom face foc de tabara si vom discuta lucruri spirituale pana noaptea tarziu. Bataia cu perne e optionala! :) Fiecare isi poate aduce mancare, dar o sa gatim si acolo, la comun. Dimineata soarele ne va trezi pe malul lacului, si nu chiar la prima ora, dar asa mai spre dimineata, vom iesi din nou sa practicam yoga si pranayama pe malul lacului! Apoi vom lua impreuna masa de pranz si in jur de ora 13 vom pleca spre casa, dar nu inainte de a trece si pe la Gradina lui Zoe, o alta locatie superba din calatoria noastra, unde ne vom umple sufletul cu armonia acestei gradini si unde vom putea face si cateva yogaselfie in grup si individual (https://igiardinidizoe.ro/). Deci practic va fi un miniretreat de aproximativ 2 zile si 1 noapte, binevenit in aceasta toamna frumoasa!

Se vor respecta normele de sanatate si protectie in vigoare.

           

Donatia pentru curs va fi de 100 de lei de persoana. Iar pentru cazare in functie de cati suntem, poate sa fie intre 50 si 80 de lei pe noapte. Drumul si mancarea si le asigura fiecare, dar inca sunt locuri in masini. Cei interesati vor primi telefonic detaliile cu locul si harta de ajuns acolo.

 

            Facilitator: Emanuel Enache, 30 de ani in practica Yoga, fondatorul Harmony Yoga,  Insight Chakra Design - Inner Chakra Mandala, promotorul Tarii Internationale a Yogai si a Institutului de Vizualizare Creatoare. Practic Yoga de la 16 ani, am studiat Yoga si cu maestrii si swami din India, dar si din intreaga lume, am pregatit peste 50 de traineri de yoga in tara si in strainatate, majoritatea lor predau deja Yoga si am predat yoga la peste o mie de cursanti, am peste 10.000 de ore de Yoga predate. Am diplome de yoga obtinute in U.K., India si S.U.A. Pe partea de Dezvoltare Personala detin diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Astrologie, Terapie Subliminala, Cromoterapie, Binaural Therapy Music, Theta Healing si Mindfulness.

https://traineryoga.blogspot.com/p/harmony-yoga.html

Emanuel Enache: „Pentru mine Yoga reprezintă viața umana în profunzimea ei”

https://www.yogasat.ro/emanuel-lucian-enache-pentru-mine-yoga-reprezinta-viata-umana-profunzimea-ei

 

Alte detalii şi programări se fac la tel: 0724828949.

 

            Va invit sa va inscrieti si pe cele doua grupuri ale mele de pe Fb, care depasesc impreuna 20.000 de membrii:  Harmony & Freedom Yoga si HARMONY ACADEMY & VISION BOARD VIP. Si pe grupurile mele de pe Telegram:

- Yoga On-Line - Namaste:) Studiem diverse forme de Yoga si Harmony Yoga! - https://t.me/yogaonlineharmony,

- Tantra On-Line- Lumea Tantrei prin tot ceea are ea mai bun si mai beatific - https://t.me/onlinetantra - Masaj si Terapii Complementare - https://t.me/joinchat/HuCC4BXM77ASDSbxyOfowA - Un grup despre toate tipurile de masaj si toate terapiile complementare,

- Dezvoltare Personala, Emotionala si Spirituala - Dezvoltarea si Inflorirea pe toate nivelele fiintei umane, - https://t.me/dezvoltarepersonalaro,

- Astrologie & Feng Shui & Vastu & Human Design - Tot ce tine de aceste domenii vaste si fascinante:) - https://t.me/AstroFengShuiVastuHumanDesign,

- The Secret & Vizualizare & Vision Board - Secretul Reusitei unei Vizualizari si Materializari pana in planul fizic! https://t.me/VizualizarePrinVisionBoard.

E-mail: emytraineryoga@gmail.com, traineryoga.blogspot.ro

Instagram: Emy Trainer Yoga, Twitter: Emy Trainer Yoga

Skype: Trainer Yoga Emy Emanuel

Va astept cu drag! Namaste:)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu