duminică, 17 ianuarie 2021

Cum sa ai O minune de Copil pentru a anula infertilitatea in cuplu

 

 
Curs pentru a anula infertilitatea in cuplu (fizica, emotionala si mentala) - de 30 de zile si pentru a reusi conceperea unei Minuni de Copil
Pe cat de dificila poate parea aceasta problema, pe atat de posibila si usoara este rezolvarea ei daca este privita in ansambulul ei si abordata holistic pe toate nivele fiintei si ale cuplului respectiv.
Trebuie sa intelegem, sa constientizam cauzele acestui efect, iar ca sa schimbam rezultatul, putem schimba treptat variabiile acestei ecuatii. Si in acest program vom aborda tehnici de echilibru energetic si hormonal, de echilibrare emotionala si mentala, de intelegere a blocajelor subtile atat pe linia neamului, cat si a celor care pot sa existe deja in fiecare din cei doi parteneri, de cele mai multe ori, la nivel subtil, inconstient. Ne vom da seama de rolul alimentatiei, a obiceiurilor si a intelegerilor gresite asupra pregatirii cuplului pentru a procrea un copil.
Este foarte important ca viitoarea mama sa fie echilibrata hormonal, afectiv si spiritual. La fel si viitorul tata, trebuie sa simta ca el este initiatorul si sustinatorul acestui proces tainic. Si ambii sa o poata face intr-o armonie deplina, in primul rand cu ei insisi, cu propriul corp, dar si cu menirea lor spirituala si cu armonia universului si a planului Divin pentru fiecare dintre ei. Pentru ca intotdeauna daca stim cum sa cerem si ne pregatim pentru aceasta, universul si Divinitatea ne indeplinesc din plin dorintele si aspiratiile noastre!
Cursul va atinge sapte nivele: 1. alimentatia si purificarea corpului fizic, 2. trezirea si controlul energiei erotice, 3. armonizarea cuplului la nivelul intentiei si armoniei lor, 4. amplificarea iubirii de sine si a celuilalt, 4. rafinarea si trezirea chakrelor superioare, 5. intelegerea prin intuitie supramentala a cauzelor subtile si rezolvarea lor si de sus in jos, prin 7. alinierea armoniei cuplului cu armonia ciclurilor energetice si harice ale universului!
In timpul acestui curs, fiecare dintre cei doi soti sau parteneri din cuplu va beneficia de sedinte de psihoterapie, astrologie karmica, lucru energetic pe chakre, tehnici personalizate din yoga, tantra si taoism. In plus, ca o noutate, li se va putea creiona o harta a bioritmurilor energetice si a compatibilitatii lor spirituale, si li se vor oferi periodic intervale clare, calculate astronomic, astrologic si tattvic a celor mai bune momentelor de compatibilitate si procreree dintre cei doi! Adica alinierea energetica, emotionala si spirituala sa fie maxima, atat intre cei doi iubiti, cat si a lor cu energiile si armoniile universului! Se vor recomanda atat tehnici si retete de amplificare a fertilitatii, ambilor parteneri, cat si perioaade de abstinenta si continenta sexuala. Se va lucra cu tehnici speciale inainte de acele intervale, cu alte tehnici in timpul lor si dupa, pana se va putea impria un sens evolutiv care va putea materializa procrearea unui copil in urmatoarele 3 - 6 luni. Vom apela si la tehnici de meditatie cu Sfintele Ierarhii Angelice si a Ingerilor Pazitori!Daca ambii parteneri reusesc anumite alchimii si transformari interioare si exterioare, acest lucru este posibil. Chiar si daca doar unul dintre ei, face salturi alchimice, iarasi acest lucru este posibil. Daca insa pe anumite blocaje nu se lucreaza suficient, acest interval e firesc ca se va extinde, dar chiar si asa, atata timp cat lucrezi in mod natural, nedureros, ci profund armonios, fara efecte secundare asupra corpului si cuplului este mult mai de preferat altor metode. Daca sunt blocaje majore trebuie insistat pe rezolvarea acestora si abia apoi cuplul poate sa se pregateasca pentru procreere - de obicei aceste blocaje tocma asta incearca sa ajute...
In plus conteaza foarte mult, ca acel copil care vine, sa fie un copil cat mai armonios si mai spiritual, din noile generatii de copii indigo si diamant, care asteapta acum sa aduca pe pamant noile energii ale armoniei divine! Pentru ca putem vedea in jur si cazuri in care un anumit copil a venit sa arda karma negativa a parintilor si viata lor de familie sa fie apoi toata viata foarte zbuciumata. E adevarat este un plan evolutiv si in aceasta si nu degeaba se intampla. Dar depinde si de fiecare cuplu, de pregatirea prealabila ce copil vor atrage si cum acel copil ii poate implini, alina si ajuta si el ulterior, pe parintii sai!
Proiectul: "O minune de copil", va include in fiecare saptamana, cate o sedinta personalizata cu fiecare dintre cei doi, separat, apoi impreuna. Programul il stabilim de comun accord, in functie de cand poate fiecare cuplu. Acest program poate fi realizat si on-line, prin skype, dar si direct.
Dincolo de toate acestea, fiecare dintre viitorii parinti, va primi recomandari de a citi anumite carti si de a viziona anumite filme, de a aborda o anumita dieta si practica energetica personalizata.
Ca bonus, pentru cei care doresc, se va da si initierea
Povestea acestui proiect:
De-a lungul anilor, am recomnadat celor interesati anumite tehnici si constientizari, care au avut un efect umitor, chiar in primele 3 luni. Si cum pana acuma, rezultatele au fost atat de bune, iar cererea celor interesati a crescut, am luat amandoi hotararea sa structuram tot ceea ce am aplicat pana acuma, intr-un curs dedicat si sustinut exact pe aceasta tema, a procrearii constiente si asumate. Nu o sa putem da curs, ca si pana acuma, tuturor cererilor de a deveni nasi acestor noi copii minunati 🙂, dar putem ajuta cu mare drag, ca fiinte spirituale alte fiinte spirituale din acest univers!
Raspunsuri la alte intrebari primite legate acest curs:
- Da, poate sa incerce acest program si doar unul dintre cei doi parteneri - sunt cazuri destule in care succesul a aparut si asa.
- Fiecare poate alege doar ceea ce simte, din ce i se prezinta la curs, nimic nu e obligatoriu.
- Da, acest program si aceste calcule pot fi folosite apoi si pentru dobandirea unei prosperitati financiare si spirituale, pentru a vindeca anumite boli sau pentru a realiza o uniune si mai profunda in cuplu.
Marturii:
La inceput doar eu, am inceput sa aplic aceste recomandari, iar in timp sotul meu a fost placut impresionat si mi s-a alaturat si el. Abia cand am simtit ca devenim unul singur, am reusit apoi tot ceea ce ne-am propus impreuna, pe toate planurile si binenteles si bucuria de a avea un copil. Fetita noastra M. are acum 1 an si 8 luni si suntem foarte fericiti. Nu mi s-a parut greu, ci doar transformator, aveam acele resurse in mine, dar nu stiam sa le eliberez si sa le armonizez. Am simtit de prima data amprenta unei armonii firesti, naturale, pline de caldura si gratie divina. Multumim si recomandam cu drag!
A si N, 34 de ani
Am aplicat mai mult de jumatate din tot ce am primit in acest curs intensiv si rezultatele au aparut intr-un mod natural, foarte relaxant si surprinzator pentru multi dintre noi. Am amplicat in felul nostru propriu, ne-am vindecat fizicul, ne-am echilibrat emotional si ne-am deschis mental, restul a facut Voia Bunului Dumnezeu si avem un ingeras, o minune de copil, are deja 1 anisor si ne simtim inspirati sa ii aducem si o surioara, mai ales ca acum stim cum: ) Nu avem cuvinte de multumire, doar imbratisari!
S si D, 28 si 32 de ani
Nu credeam ca la varsta mea, la 39 de ani mai am sanse, dupa cate am tot incercat. Dar in momentul in care am reusit prin acest curs sa uit de aceasta asa zisa problema, am inteles mai bine legaturile si pregatirile subtile, ne-am schimbat perceptiile si asteptarile, ne-am reinventat pot sa zic ca si cuplu si totul a decurs peste asteptari. Inclusiv nasterea si sarcina au fost usoare, pentru ca m-am pregatit bine inainte si pe parcurs. Respiratiile complete au facut minuni! 🙂 Deci se poate! Multumim voua, din suflet, toti 3!
V si D, 38 si 40 de ani
Facilitatori:
Emanuel Lucian Enache - Trainer Yoga acreditat international, cu diplome obtinute in U.K. si S.U.A. si având o experientă de 25 de ani in practica Yoga si in Ayurveda, fondatorul Harmony Yoga, promotorul Tarii Internationale a Yogai si a Institutului de Vizualizare Creatoare. Pe partea de Dezvoltare Personala detine diplome de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Ayurveda, Terapie Subliminala, Theta Healing si Mindfulness.
Psihoterapeut Teodora Gianina Enache, consilier de cupluri si de feminitate, consilier dezvoltare personala, facilitator pentru practici energetice de alchimie interioara, sustinand procese de transformare profunda.
Donatie: 1200 lei. Ne rezervam dreptul de a ne alege cursantii, dupa un prim dialog direct sau telefonic.
Detalii si inscrieri la tel: 07248284949.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu