marți, 25 decembrie 2018

Începe Noul An 2019 practicând Yoga în Alba Iulia!

Începe Noul An 2019 practicând Yoga în Alba Iulia!


Yoga conferă sănătate, longevitate, energie, regenerare şi armonie, practicată după regulile bunului simţ şi după normele etice, morale şi spirituale!
Harmony Yoga este un mod de a practica nou, modern, complex, treptat şi personalizat, axat pe sănătate şi pe o dezvoltare personală armonioasă (fără conotaţii religioase sau dogmatice)!

Vom folosi posturi corporale - asane din Hatha Yoga - pentru a ne însănătoşi şi revigora corpul, tehnici de respiraţie şi purificare din Kriya şi Tummo Yoga - pentru a ne purifica şi reantineri, tehnici de concentrare din Raja şi Yantra Yoga - pentru a ne extinde capacităţile mentale şi supramentale, tehnici de purificare emoţională din Atma şi Bhakti Yoga - pentru a ne trezi inima spirituală, vom apela la tehnici complexe din Kundalini şi Vinayasa Yoga - pentru a ne trezi chakrele, tehnici de meditaţie şi mindulness din Jnana şi Dhyana Yoga - pentru a intra în contact cu Supra Eul nostru, tehnici de Flow si Vinyasa Yoga pentru dinamismul interior şi flexibilitate şi tehnici de relaxare profundă din Yin şi Restorative Yoga specifice unei Yoga terapeutice.

Fiecărui cursant i se va face în timp o Yogagrama Personalizata, pentru a putea practica apoi aceea Yoga care îi place şi de care are nevoie. E important să ne dăm seama exact unde suntem, ce vrem, ce putem şi ce avem nevoie din Yoga şi apoi cu bun simţ şi cu paşi mici şi siguri să obţinem! Nu se fac sforţări şi nici nu se impun anumite standarde sau dogme, pentru că fiecare are ritmul şi felul său unic şi distinct! Iar Yoga ca ştiinţa milenară a dovedit deja că poate să ajute fiecare om şi are resurse benefice inepuizabile, pe toate nivelele fiinţei!

Cursul va avea o parte de teorie şi o parte de practică, ce se va încheia cu o relaxare şi o meditaţie finală! Vă vor fi puse la dispoziţie pentru studiu personal o bibliotecă de Yoga impresionantă din care veţi putea alege lecturi după bunul plac, dar vă vor fi recomandate opţional, pentru cine doreşte, şi lucrări de Yoga şi Dezvoltare Personală, atât din clasici, cât şi din ultimele scrieri contemporane. De asemenea, opţional vă vor fi recomandate filme artistice cu mesaje spirituale şi filme în care se explica Yoga, ca ştiinţa a unei vieţi armonioase.

Yoga Prenatală şi Postnatală ajută şi pregăteşte mama, pentru o naştere uşoară şi pentru o recuperare ulterioară, mai rapidă şi pentru un echilibru hormonal armonios.

Pe partea de dezvoltare personală se va lucra cu tehnici de Vizualizare Creatoare şi Vision Board - personalizate, aplicând Legile Atracţiei Succesului şi tehnici de Mindfulness.

Clasele şi orele vor fi structurate în funcţie de cum poate fiecare, de luni până duminică, înscrierile se fac săptămânal. Orele vor fi predate de către un Trainer Yoga acreditat internaţional, cu diplome obţinute în U.K. şi S.U.A. şi având o experienţă de 25 de ani în practică Yoga, fondatorul Harmony Yoga, Emanuel Enache. (Se pot face şi cursuri extinse pe perioadă a 6 luni, direct sau on-line, în urma cărora se poate obţine o diplomă de Trainer Yoga acreditata internaţional.) Pe partea de Dezvoltare Personală deţine diplome de formator şi formator de formatori, cursul de dezvoltare personală, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, cursuri de Profesional Relaxation Therapy, Terapie Subliminală, Theta Healing şi Mindfulness.

Frecvența : 1 ședință/săptămână
Durata: 1, 30 h/ședința

Yoga Kids:

Cursul de Harmony Yoga se adresează şi copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă ȋntre 5-18 ani.

Participanții vor ȋnvăţa să se cunoască mai bine și să interacționeze mai profund cu părinții şi mediul social, prin:
- Conștientizarea și controlul propriului corp,
- Dezvoltarea capacităților motrice (flexibilitate, echilibru, forță și coordonare),
- Reducerea stresurilor și sublimarea tensiunilor interioare,
- Creșterea rezistenței interioare la efort fizic, 
- Creșterea stimei de sine și faţă de ceilalţi și față de natură,
- Creșterea puterii de concentrare, de sinteză, a tuturor calităților atenției și a memoriei,
- Optimizarea exprimării emoționale și creșterea inteligenței afective și a intuiției mentale.
Rezultatele armonioase și plăcute se vor vedea pe fiecare participant ȋncă după primele 2, 3 săptămâni de practică yoga.

Grupele se formează în funcţie de numărul de participanți înscrişi și de vârsta lor. 

Frecvența : 1 ședință/săptămână
Durata: 1h/ședința

Alte detalii şi programări se fac la tel: 0724828949. Vor fi primiţi la curs persoane care în urma unui mic interviu telefonic vor da dovadă de echilibru, armonie şi seriozitate. Programarea prealabilă înainte cu cel puţin 3 zile este obligatorie, pentru că numărul de locuri la o clasă de yoga este limitat. 

Vă aşteptam cu drag! Namasthe!


"Postura este imobilă, fermă şi confortabilă. Aceasta se realizează prin dispariţia efortului şi meditaţia asupra suflului." [Yoga Sutra II, 46-48]


”Noi învăţăm:

10% din ceea ce citim
20% din ceea ce auzim
30% din ceea ce vedem
50% din ce vedem şi auzim
70% din ce discutăm cu alţii
80% din ce trăim/experimentam
95% din ce îi învăţăm pe alţii”.

~ William Glasser ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu