vineri, 19 mai 2017

Pregatim si angajam Traineri Yoga in toate localitatile din tara!



Pregatim si angajam Traineri Yoga 
in toate localitatile din tara pe intreaga perioada a anului 2017! 



          Cursuri de Harmony Yoga - Yoga Armoniei, nivelul I - 5 luni - 1000 lei - plata se face in transe de cate 200 lei/lunar.
          Curs de Instructor Yoga cu acreditare internationala - 2 luni - 1500 lei - plata se face la inceput.
         Cursurile se tin on-line, prin skype - 2 ore/saptamanal, 8 ore lunar si cu o intalnire lunara, de 3 zile de practica si seminarii Yoga! Diplomele se elibereaza separat, la sfarsitul fiecarui curs.
        Absolventii vor beneficia de suport si consultanta si dupa perioada absolvirii cursului (cel putin pe perioada primului an de zile sau mai mult)! Trainerii Yoga dupa absolvire, vor putea preda cursuri de Yoga - cu un venit financiar cuprins intre 200 si 500 / lunar, in functie de cat timp aloca fiecare pentru perfectionarea si predarea cursurilor de Yoga!
         Se vor studia si practica tehnici de Yoga din: Hatha Yoga, Agni Yoga, Kriya Yoga, Atma Yoga, Flow Chakra Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, Dhyana Yoga, Kundalini Yoga, Vinayasa Yoga, Yantra Yoga, Laya Yoga, Bhakti Yoga, Tantra Yoga, Yoga Nidra, Raja Yoga, Swara Yoga, Siddha Yoga, Zen Yoga, Yoga Partner si Acro Yoga.
         Scopul acestui curs de Harmony Yoga de nivelul I este sa va invete, sa puteti intelege si practica Yoga, pana la un nivel mediu, spre avansat si sa fiti capabili sa ii puteti invata si pe altii ulterior, pe masura ce acumulati experienta si intelegere in practica propriului Circuit Yoga Personalizat - de aceea celor inscrisi la acest curs vi se va accorda si o asistenta personalizata pentru o Yoga care vi se potriveste si care va ajuta cel mai bine! Va punem la dispozitie cursuri yoga in format pdf si video, o baza on-line de cateva mii de carti de Yoga si o experienta in practica yoga de peste 25 de ani! Toate acestea in cadrul unei comunitati yoghine internationale, deschisa la nou si la o autoanaliza practica, ce practica principiile unei Libertati prin Yoga, dar si a unei Eliberari a Yogai de dogmele sectare, religioase sau deviante! Principiile Harmony Yoga considera ca tehnicile Yoga nu trebuie platite si vandute, ca autorii trebuie citati si drepturile de autor respectate si doar timpul si efortul trainerului de a preda Yoga trebuie platite - si acesta la un pret decent pentru toti! In acest sens Harmony Yoga nu are gurusi si alte elemente din religia hindusa, iar trainerii Harmony Yoga o vor preda ca pe o stiinta a vietii, ca pe un sport al sanatatii, respectand legile, regulile bunului simt si regulile de ordine interioara ale ONG-ului nostru si regulile de conduita etica si morala ireprosabila. In acest sens ne rezervam dreptul de a ne selecta cursantii printr-o discutie telefonica sau dupa o discutie video pe skype! Avem deja traineri Yoga in pregatire in peste 10 localitati din tara si in SUA, Germania, Spania, UK si Italia. Pentru prcaticantii Yoga avansati avem si Cursul de nivelul II si III in Harmony Yoga! Programa si structura cursului vor fi trimise ulterior celor selectati si se vor stabili de comun accord programul sedintelor saptamanale. 

Despre Trainer: Numele meu este Emanuel Enache, am 41 de ani, locuiesc in Alba Iulia si practic Yoga de la 17 ani si sunt fondator Harmony Yoga. Iubesc viata, sanatatea, armonia si natura! In ultimii 25 de ani am practicat Yoga cu o mare placere aproape in fiecare zi a vietii mele, in ultimii 18 ani am aprofundat practica Yoga impreuna cu sotia mea si am invatat in primul rand prin propria practica si cercetare individuala zilnica, am fost un autodidact si am pus sub semnul intrebarii dogmele si sub semnul exclamarii practica directa tot timpul! Am intalnit in timp foarte multi oameni frumosi de la care am invatat lucrurile bune si suntem pe cale de a dezvolta si creste o comunitate de Yoga internationala deschisa, gratuita si in care experienta impartasita este o permanenta bucurie a redescoperirii vietii si a fiintei umane in lumina Yogai.

            Am trecut prin mai multe cursuri si scoli de yoga, cu partile lor bune si mai putin bune si am simtit ca trebuie sa ofer mai departe din experienta mea si sa definesc si sa dezvolt Harmony Yoga - Yoga Armoniei! O Yoga care se practica personalizat si special adaptata la nevoile, aptitudinile si specificul fiecaruia. Si in acest sens consider ca Harmony Yoga face trecerea la o noua etapa, superioara la tot la ceea ce se practica acum, cand in obisnuitele si rutinatele ore de yoga se predau tehnici de baza si de masa, specifice maselor mari de oameni – yoga class masses, in care, desi iti dau anumite beneficii clare, mai bune totusi decat nimic, dar cu care nici peste zece ani nu iti vei putea dobandi si atinge propriul potential specific, comparativ cu si atunci cand lucrezi personalizat, unul la unul si doar din cand in cand, in clase de yoga la comun!
            Am obtinut in timp mai multe diplome si calificari in diverse cursuri de Yoga in U.K. si in 2016 Diploma de Teacher Yoga din S.U.A. Si mai am cateva cursuri si diplome de Yoga in curs de absolvire :) Insa consider ca acestea sunt doar niste diplome necesare pentru a practica si preda legal Yoga si care nu substituie insa experienta personala! Am predat ore de Yoga in ultimii 5 ani, iar din anul 2016 am inceput sa predau Yoga si on-line, in engleza, la practicanti Yoga din peste 5 tari, pana acuma. Am vazut ca numarul celor interesati de Harmony Yoga este in crestere si sunt convins ca va creste o data cu finalizarea in curand a cursurilor mele de Yoga pe Udemy si pe canalul de youtube. Toate aceste concepte si idei mi-am propus sa le dezvolt si sa le explic in amanunt prin cursurile mele, prin cartea la care scriu acum: ’’Harmony Yoga – Renasterea Yogai’’ si prin filmul documentar despre: ’’The New Yoga Roots – Babaji Guided’’, ambele in curs de aparitie in acest an, 2017.
            Am si diplome ca am absolvit cursul de formator si formator de formatori, cursul de dezvoltare personala, cursuri de NLP, curs de diagnostician intuitiv, etc. Toate aceste diplome le pot arata direct oricui este interesat sa le vada, pentru ca nu consider ca trebuie sa le afisez si on-line. Prin mediul virtual se poate transmite o anumita parte din experienta si intelegerea acumulata in timp, dar doar la nivel informational mai mult.

Bonus-uri: Tehnici de detoxifiere, regenerare si reintinerire personalizate, tehnici de vizualizare - vision quest si Vizualizare Individuala Personalizata (V.I.P.) si carte cadou, impreuna cu alcatuirea unui yoga vision board si a unui circuit Yoga propriu, film 3D pentru echilibrarea celor 7 chakre & s.a!
 
              Freedom Yoga Sharing! Caring is sharing and sharing is freedom and open source! Let’s start together Linux Yoga Planet, Yoga Hugs World and living WikiYogapedia : ) Freedom planet by Freedom Yoga! A new age of bodhisattvas begins! 

https://traineryoga.blogspot.ro/p/harmony-yoga.html

Pentru detalii si informatii: 0724828949, Emanuel Trainer Yoga.
Fb: Emy Yoga Trainer, E-mail: emytraineryoga@gmail.com, traineryoga.blogspot.ro

PS:

Pentru cei care m-au intrebat deja diverse intrebari in privat, va raspund si aici:
- cursul va fi un curs interactiv, cu multe informatii teoretice si mai ales practice, cu teme de casa atractive, cu tehnici de aprofundat individual, cu sedinte de asane, pranayama, meditatii, etc. Vom include elemente si tehnici si din alte sisteme de dezvoltare personala si trancendetala: isihasm, taoism, presopunctura, tarot, Vision Board, detoxifiere, sacroterapie, angeloterapie, terapie cu lumanari, etc.
- daca numarul celor interesati continua sa creasca si vor depasi limitele timpului nostru, vom grupa si cate 2, 3 cursanti care au cam acelas nivel in Yoga, in sedinte comune - de doua ori pe luna, iar alte doua ori se vor face insa separat, cu fiecare,
- da se poate face cursul de nivelul I si in 10 luni si sa platiti cate 100lei/luna,
- da, cei care aduc unul sau mai multi cursanti sau pentru membrii din aceeasi familie se va face un discount,
- sunt si cateva locuri limitate pentru cei care nu pot din motive financiare sa isi plateasca tot cursul de nivelul I, dar vor ajuta cu alte activitati cursul - publicitate, editare de cursuri, inchiriere de sali, editari video, traduceri in en, etc. pe care le vom discuta in particular cu fiecare,
- in functie de cat de multe stiu si practica, aceste cursuri pot fi facute si intr-un numar mai mic de luni de zile - dar asta e in functie de fiecare cursant,
- alte raspunsuri la alte viitoare intrebari le voi adauga si aici :)


PPS - alte intrebari si raspunsuri:

- da, cu aceste diplome vor putea sa predea yoga si in afara tarii - cum sunt multi romani plecati dincolo si care au vazut deja cat de populara este Yoga, iar pretul este mult mai mic decat in afara - vom reveni in curand cu un anunt si in limba en pentru cei interesati din alte tari,
- am spus ca cel putin un an ii sustinem pe cei care absolva aceste cursuri si apoi fiecare poate decide, ramane in ONG-ul nostru si continuam colaborarea sau pur si simplu isi dezvolta un alt brand/stil de Yoga,
- cursurile sunt on-line, iar daca nu se va putea participa si fizic la intalniri fiecare isi asuma aceasta, nu sunt obligatorii, dar la aceste intalniri lunare vom putea sa clarificam si sa aprofundam multe detalii si aspecte, 
- am pus intre aceasta perioada anuntul pt ca de acum incepem cu mai multi si pt ca doar 14 zile se poate posta un anunt pe Fb - dar il vom prelungi sau repeta in fiecare luna de acum incolo - sigur vor fi persoane care vor afla mai tarziu si se pot inscrie oricand,
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu